Vučić: Mislim da Srbija zna ime ubice Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


    1. Misliti, srati i lagati, kod tebe je izgleda sve isto! Samo jos kazi da je albanac pa da ti sto posto poverujemo, Savamalin totalni idiote!

    2. …slažem se da samo ON zna,pitao sam stotinak mojih prijatelja -oni ne znaju, ko je danas u stvari ta Srbija???

    3. Ako gledate N1 i orkestriranu kampanju koja doduse bez dokaza ili ti jedini dokaz to sto Kosovsko nazovi tuzilastvo ima indiciju da je uradio srbin…E sad naravnom priču prvo izokola,pa polu indirektno dok samo srpsko drustvo ne proguta fingiranu vest…Ali gospoda iz Cia malo su se precenili srbi ne veruju N1 ni kad vremensku prognozu prikazuju bez Kosova…Fake News sto bi rekao gosn.Tramp za Cnn.Nije ni čudo da i DANAS ušao u tu kolotečinu..Pola vesti na Danasu izjave Haradinaja.

      1. Ozrene dosta si na buzcavog vučića seko vene ovde na sajtu Danasa. Truj i širi agitpropovsku propagandu vlasne bande negde drugde!

      2. Ozrene, da li si ti tajni agent DEA ili FBI kad raspolazes informacijama o tome da se ‘CIA precenila’. Bas se radujem da takva velicina iz Amerike ostavlja komentare na portalu Danasa i tecno govori srpski.

    4. Neka keramicar i slinavi objave i nama da znamo, kad vec neces ti

  1. Вучићу убеђен сам да ти знаш ко ха је убио,јер је био код тебе и рекао ко га прати и прети.Ато ти је рекао зато што си ти то могао да спречиш,али јадник дошао мечки на рупу и више га нема.

  2. Šta sve napriča a ništa nije rekao. Čovek koji je za 7 godina vlasti jednini TV duel imao sa rodjenom majkom kad joj je objasnio koliko je bio težak na rodjenju

  3. Rekao je i da zna imena onih maskiranih fantomkama koji su zarobljavali ljude i rušili noću po Bg pa nije rekao koji su, pošto su verovatno njegovi pa pretpostavljam da ni imena ovih neće otkriti jer …

  4. Svi zlocinci se sakrivaju iza Srbije, srpstva, patriotizma, vucizma. Inace, ubica je Nasradin Hodza, cuveni lik iz orjentalnih bajki i vec se javio srpskim organima koji imaju manije gonjenja.

  5. Bas sada je saznao ime ubice ,kada su albanci stavili finog gosp. Radojicica na medjunarodnu poternicu,mozda nam predsednik opet baca maglu,ili je vec ima toliko da smo navikli na zivot u njoj.

  6. Nije cvećka, da nije možda korov. Još izjavi da ga ne poznaje.

  7. Imate i vi snimak sa naplatne rampe pa ga ne dozvoljavate da javnost vidi. Zašto je Drobnjak još uvek direktor Koridora i na slobodi?

    1. Poštovana Ana ,da ne ispada da nešto branim drobnjaka, pretpostavljam da ste mislili na babića kada ste pomenuli naplatnu rampu na auto-putu . Elem , obadvojica su g…. ,š… i o…. isplivali iz žabokrečine uz svesrdno zalaganje av-a za takve “moralne gromade“ .

  8. Ovo je peti put,kada god Albanci zatraže izručenje Radojčića,Vučić se obraća naciji i kaže da „zna“ ko je ubica?I opet idemo dalje(kao za braću Bitići).“Cvećka“ je gost na zasedanju Skupštine Srbije?

  9. Pomesao loncice da je vucic nazvao sebe da je Robin hud
    Robin hud je otimap od bogatih a Davao siromasnim.
    Sta Srpsko Robin hud radi ?
    Otimap od siromasnih I daje bogatim.
    Kakav je ovo Robin hud ,zna li iko.

  10. Čisto sumnjam da bi se ovoliko oponenata, ovoliko pasioniranih mrzilaca, sa ogavnim komentarima javilo na sličnu izjavu Haradinaja ili Tačija, koja bi se ticala rasvetljavanja ubistva Olivera Ivanovića. Strašno je, jadno je, i ispod svakog nivoa ljudskog dostojanstva. Stičem utisak, odnosno, gotovo sam siguran, da bi većina ovih ljutih komentatora ubistvo Olivera Ivanovića radije utrapila Vučiću, ili bilo kom Srbinu, čak i da znaju istinu o ubistvu, kao i imena ubica. Da li je u pitanju patologija ili, samo slepilo i nemogućnost rasudjivanja.

  11. Lepo covek kaze da Srbija zna ko je ubica Olivera Ivanovica. A ko je Srbija? Drzava to sam JA, tj. AV.
    Pa progovori sliko ko je ubica, a ko nalogodavac.
    Da nisi predao srpsku policiju Taciju, mozda bi i mi do sada znali koje je ubio Olivera, a mozfa ga ne bi ni ubili.

    1. Srbi i Srbija će teško patiti zato što ste „Srbin Josmalo“. Mislim da će to biti nenadoknadivi gubitak za ovaj narod i državu. Koliko hiljada evra treba Srbija da plati za Vaš ponovni transfer nazad? Mislim, da ništa nije mnogo kada je u pitanju takav kvalitet.

  12. „Ne čitam „Danas“ ali vrlo dobro znam šta tamo piše. Prorok,vidovnjak od prešjednika,učenika ratnog zločinca?!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.