Vučić: Moj govor o Miloševiću je bila kritika

Ostavite komentar


  1. Sve redom prestižemo. Jurimo skoro brzinom od 155 DIN po satu. A to sto kritikuje Sloba to je zbog stana od 155 kvm iz vremena kada su sa neba padale bombe. Tako valjda treba. Uvalio mu Slobo stan.

  2. Da li me oči varaju, da li je Predsednik zbilja rekao ‘plaće’?! Baš lepo, šteta što mu se ‘hrvatizam’ oteo zbog hronične nesanice; izazvane činjenicom da dnevno 50 sati razmišlja o boljitku naroda.
    A nije rekao ni ono što je rekao. Niti se zove kako se zove. Nije ni predsednik države čiji je predsednik. Strava.

  3. Da li se on tripuje da je on odgovoran i ozbiljan lider? Dečko, primili te u neka Društva i instruisali samo da im završiš posao. Ako nisi znao na nižim granama su samo pioni. Tripuješ se da imaš sliku o svemu. Istina je da si izmanupulisan i sada to prenosiš na narod koji nije kriv. Budi čovek i skloni se. Suviše si zla naneo i raširio od devedesetih na ovamo svojim delovanjem. Prestani da deliš Srbiju i Srbe. Ponašaš se kao da ne pripadaš ovom narodu.

  4. Sad je kasno za opravdanja, Milosevic nas je samo uvlacio u ratove koje ne mozemo da pobedimo.

  5. Kad politički oponenti ne znaju šta će,onda izvuku neku izjavu iz konteksta …To je pokazatelj da im je nestalo ideja…

    1. Kontekst je genijalan, gotovo antologijski, veći od luterovog.
      Složio bih se oko oponenata, no oni pravi izgiboše na tajnovite načine, Zoran Đinđić, Oliver Ivanović, sutra ja, ti, on, ona, prekosutra mi, vi, oni, one.

    2. A šta je to Milošević mogao da uradi kada su svi krenuli, od Amerike i Engleske do Slovenaca, Hrvata i tzv.Bošnjaka , da ruše jednu lepu državu,
      upotrebljavajući pri tome sve što su mogli, od notornih laži do bombi !

  6. Milošević je imao veću podršku nego ja, ali rezultati njegove vladavine ipak bili veoma loši, što znači da sam ja veći lider nego što je bio on. Uostalom, bolje negovati kult živih nego kult mrtvih. Ali ostvimo zasad po strani kultove i podsetimo na okolnosti po kojima je Milošević vladao te da nam je posle svega ostala kakva takva Srbija. Opšta teorija relativnosti juš uvek nije dokazana, tako da je mešanje većeg i manjeg, boljeg i lošijeg, lepšeg i ružnijeg i dalje đavolji posao.

  7. Bio sam uveren da ce vec sutradan po kritikama,aktuelni predsednik Srbije korigovati, tumaciti i dodavati fusnote na svoj „istorijski“ pismeni sastav koga je procitao svojim taocima u severnom delu Kosovske Mitrovice .

  8. Prosto je neverovatno da mi Srbi dozvoljavamo da ovakav karakter kakav je Vučić bude predsednik naše države? Milošević je bio užas od predsednika, uveo je kriminal na velika vrata i uništio Srbiju za vekove koji dolaze. Plašim se da Vučić nije ništa bolji i da ćemo tek plaćati njegove „uspehe“…. a mi sedimo u kafićima, nazivamo se „biznismenovima“ i kada dođu izbori, pravimo se blesavi! Pa, izgleda da bolje od Vučića našeg „Najvećeg Vođe“ nismo ni zaslužili.!!

  9. zašto su briselski razgovori, pregovori još uvek tajna za narod. Da li taji potpisana akta pa sada stvara prostor za svoje mirno vladanje. Čini se kao kada djak u školi zaradi slebe ocene, pa ih krije od bliskog okruženja, roditelja. Tajenje je na prvom mestu nepoštovanje onih koji su ga birali ili precrtavali. Ako je cilj da narod drži u neizvesnosti sve do sudnjeg dana, malo je reći da to nije pošteno. Krupne stvari se raspravljaju u parlamentu i šire a ne u glavi samo jednog čoveka

  10. Kkao mmože da bude velikim lider i da ima podrđšu naroda a da bude loš političar odnosno da vodi lošu politiku.Zato Vi g-dine Predsedniće , koji si i moj predsdnik , treba mnogo da radite da bi menjali mentalitet naroda .Vi ste za mir , za budućnost, za međusobne dobre odnose sa albancima , pa i sa ostalima a Vaši saradnici lupetaju svašta suprotno Vašim javnim nastupima .I zato mnogo , mnogo treba da uložite trud prvo sa Vašim saradnicima ili koalicionerima pa onda sa narodom da bi ste uspeli o tome šta govorite .Pripremite nardod za velike preokrete o našinu mišljenja o drugim narodima ili još konkretnije sa susednim narodima .

  11. Izgleda da su „botovi“ zagosodarili i ovom internet stranicom. Placene gluperde negiraju svu i svaku kritiku Najveceg Vodje (ne znam da li ovde ide i Dragog) srpskog naroda koji nas nemilice unistava, a mi cutimo…??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.