Aleksandar Vučić tvrdi da njegova fotografija iz škole Vladislav Ribnikara nije lažna i da je zaista bio tamo i upisao se u knjigu žalosti 1Foto: printscreen / TV Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u emisiji Ćirilica, na TV Hepi, da je zaista bio u školi Vladislav Ribnikar, gde se dogodilo masovno ubistvo učenica i učenika i čuvara te škole, uprkos tvrdnjama da su fotografije njega kako se potpisuje u knjigu žalosti, lažne.

Kako je rekao, ta vrsta mržnje, laži, jezivih laži…, ima cela stranica mog ispisanog teksta u školi u kojoj se dogodilo masovno ubistvo Vladislav Ribnikar… Ja ne bih da govorim, vi hoćete da kažete da specijalac iz Kobri nešto fotošopirao…, rekao je on, dok je Milomir Marić, voditelj emisije Ćirilice rekao da predsednika Srbije u svakom trenutku prati bar 30 ljudi.

Kada drugi dan, pre nego što su sahrane obavljene, pozivate na politički skup i protest, rekao je Vučić, onda to najbolje govori o onima koji su to učinili. To je duboko emocionalni trenutak… Pokušali su to da iskoriste znajući da to nemaju političku podršku, ima tu i tajkunskih interesa…., istakao je predsednik Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari