Vučić: Moje je da raspišem izbore, a najvažnije istraživanje je 3. aprila

Ostavite komentar


  1. Ma kakvi izbori.
    Znamo kako krade.
    Da li ce Darija opet preko leseva da ti otvori put.
    Moras da odes pre izbora,jer svaki dan tvoje vlasti je nevodjena kradja naroda.
    Koliko je težak Bojan Kisoc Vucicu.
    Gukni !

  2. U Srbiji su parlamentarni izbori na 4 godine. Ti mozes da raspises ranije ako raspusttis Skupstinu na predlog vlade. Ovo je krsenje ustava.
    Pare u bancl mozes da orocis, nikako trajanje mandata poslanicima…

  3. Brale,prvo ide ostavka,pa lustracija SNS i SPS,prelazna vlada ,pa tek onda izbori.Od toga nema mrdanja.

  4. Vrhunski demagog izjavi sledeće: „Takođe je kazao da prosečno godišnje građani izdravaju 500 evra za zdravsteno osiguranje, a da je jedan bolnički dan skuplji.“

    Sto ga vi novinari ne pitaste ko plaća razliku? Ako ima neko da plati razliku daj da ne dajemo ni tih 500Evra nek ceo iznos plaća taj „neko“.

  5. …ne isključujem mogućnost da Aleksandar Vučić izazove krvoproliće kako bi pokušao da opstane na vlasti – kaže za Danas Žarko Korać, potpredsednik Vlade u vreme ubijenog premijera Zorana Đinđića.

  6. Što se mene tiče, možeš svaki dan da blebećeš po raznim tv. Moj glas sigurno više nećeš dobiti, zbog sankcija Belorusiji, a i mnogih drugih, bar, onih koje poznajem.

  7. Sve dok ga podržavaju kriminalci koje on štiti,nema zime za srpsku nazadnu sranku!

  8. Prosečan birač uopšte ne zna ni zašto treba glasati sa Za na referendumu, a ni protiv. Kako to od nas traži venecijanska komisija i EU u koju nikada nećemo ući, zato što nas oni neće, to meni automatski znači da treba glasati protiv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.