Vučić na Kosovu: Bolje da pričam sa Tačijem

Ostavite komentar


  1. Politicarima je neophodno da se pojave u ovakvim situacijama jer na taj nacin daju utisak narodu da ih stite od neprijatelja ali ustvari oni samo stite sami sebe a narod je u tom slucaju samo sredstvo koim se oni koriste da bi sebi podigli popularnost. Zivi bili pa videli ali ako istina izadje na videlo ubistvo Olivera ce pokazati da je to bio politicki obracun i da ovi koji nam bacaju prasinu u oci sa posetama i lepim recima su njegovi ubice.. Nije normalno da u danasnje vreme ginu ljudi samo zata sto imaju drugacje misljenje. Ovo mnogo podseca na Putinovu politiku gde svaka opozicija plati glavom zato je on nasim pliticarima uzor zato tako i rade.

  2. Kada će AV,Đurić ili Stefanović otkriti ubice braće Bitići koji su bili u nadležnosti BIA ? E,tako će biti i sa Ivanovićemim slučajem,samo što se trenutno diže propagandno-predizborna prašina oko ovog slučaja.

  3. Čudi me da su mu dozvolili da dodje. Albanski narod je decenijama patio pod aparthejdom, a 1999. godine nad njima je napravljen pokušaj genocida i etničkog čišćenja.

  4. Gledam TV i sve mi se cini da se vracam u 1989 god. kada jr Milosevic posetio Kosovo Polje, srbi su se zalili na albance, biju nas, siluju nam zene, ruse groblje, Dajte nam oruzje, a i sad traze oruzje. Tada im je ispunjena zela dobili su oruzje na pretek, ali se posle toga dogodila se kataklizma po njih. Istorija se ponavlja. Pocelo je sa ubistvama, ubijen je Stambolic, zatim Curovija, predsednik Zoran Djindjic i sada Oliver Ivanovic. U prvom, drugom, yrecom slucaju ubice nisu bili Albanci vec Srbi

  5. Cezar svojevremeno reče " dođoh, videh, pobedih" (veni, vidi, vici), a ovaj: dođoh, slagah, pobegoh….a iza njega ostade nesrećni srpski narod bez perspektive, obezglavljen i zaplašen, da plaća dugoročni ceh za pirovanje ovih istih iz devedesetih,

  6. A koko bi bilo da tvoje sns-ovce,nateraš da se zamene sa napaćenim narodom KiM-e!?-Znaš za jadac,a!?

  7. Каква урнебесна фарса за прост и изманипулисан народ;још и спинује да ће се пуцати ако ОН не буде разговорао са осведоченим Терористом!

  8. Шефе,ко је следећи?!

  9. U tom i jeste stvar: previse prica,kao sa najvecim prijateljem,sa Tačijem!

  10. Bas fino: kadgod Siptarima kazete da cete problem resavati mirnim putem,pregovorima, molbama i drugim gluppstima,a ne vojskom,silom,oni se,nrv,grohotom smeju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.