Vučić: Na mitingu u petak pevaće Bora Čorba, žao mi je što je Šaban preminuo jer bi i on bio tu

Ostavite komentar


  1. Pozovite gospodine predsedniče ovog novinara kome je zapaljena kuća da on nešto otpeva…
    Sramota!

    1. A, nije on Tamarica!
      Što se tiče Čorbe, taj bi pjevao i Tačini za dobru mirođiju
      ( Vidite kako se dobro slaže s “ Bečkim kočijašima“)

  2. Htedoh da nešto napišem, ali, iskreno, ostadoh bez teksta. Samo kratko: žalosna, posrnula i tužna zemljo šta si dočekala!

    1. E boro boro pevai si protiv slobe i mire a sa ovim si drug.Mozda se nadas da cec kao saban biti sahranjen u aleji velikana ali na rvoje koncerte vise niko nece dolaziti

      1. A jel vi svi idete na koncerte jer su vam podobni lični izbori pevača ili jer volite tu muziku? Ajde ne budite zamajana masa budala mržnjom. Ako voliš Čorbu voliš ih dalje. Dosta gluposti zaista. Ja sam demokrata godinama unazad, a s druge strane cep život slušam Čorbu i dalje ću jer mi se sviđa muzika i ne zalazim u privatne izbore članova grupe

        1. Gospođo nije stvar muzičkog ukusa. Bora Djordjević pljuje po normalnoj Srbiji i daje legitimitet diktatoru. Propada nam zemlja a vi slušate muziku i to baš podobne rokere???

    2. Kakava Čorba takava i družina, sve ljud do ljuda… Nigde čoveka… Ratohuškači iz prošlog veka… Budućnost naša, muka naša…

    3. Kad neko ostane bez teksta to znači da mu je osnov tj. baza klimava, utvrdite Vi to malo bolje, pa iskomentarišite.

      1. Ihhhhh, pa nisam, na moju žalost, tako vispren kao Vi u deljenju saveta, ali dobro. Nadam se da se Vama nikada nije desilo da ‘ostanete bez teksta’ što se vidi iz priloženih, što komentara, što replika (brojao sam do 15 i dalje sam odustao, nema svrhe). Osnov ‘tj.baza’, kako kažete, nije presudan činilac kada se radi o pristojnosti, kulturi, obzirnosti prema nečemu, domaćem vaspitanju,………….itd. Sve to, i još ponešto, a veoma bitno za život, je urođeno, stiče se u kući, porodici, u školi……..! Poslušah Vaš savet, ovo oko ‘utvrđivanja nečega’, hvala Vam i evo kratkog komentara: Nadam se da će slavni Čorba na pomenutoj manifestaciji toj prisutnoj masi (živoj) otpevati i odrecitovati njegove antologijske stihove poput, recimo:……. „Srbin je lud, Srbin je proklet, ubiješ ga jednom on ‘oće opet“, ili „Treba biti glup, pa ne poludeti“……itd. Valjda će se ‘masa’ malo otrezniti i zamisliti nad samom sobom. Uživajte uz Čorbu(ljak)!

  3. Skupljate raznorazne zavisnike,njima malo vise platite ne treba im sendvic.Corba matori alkos,Oliver Mandic zavisnik .Pozovite Marcela,Vladu Georgijeva njega obozavaju svi pa i omladina SNSa.Uzivacete na vaasaru uz muziku,sendvice i koktu.

  4. Bilo bi lepo kad bi b.đorđević otpevao „Neću da budem član mafije“. To bi bilo priklano skupu. Inače, onog momenta kad je prestao da pije, b.đorđević je puk’o, a sad se totalno razbio. Ako ovo radi iz ubeđenja , onda je lud, ako radi za pare – opet je lud. Nema tog novca za koji bi se iole normalan čovek pridružio kriminalnoj bandi nepismenih primitivaca.

    1. Bravo za komentar, ja sto bih napisao ne bi objavili….Garavi sokak nije vise garavi nego crn zbog podrske, a sta reci za Bora, jedna legenda manje

  5. Aha,ha,ha,ha.Ipak si morao da posegnes za prevarom,Vučiću.Samo što to više nije miting podrške SNS-u, već besplatan koncert Riblje Čorbe.Jel dolazi i Lukas?Peva i Ceca?Jel ostalo malo onog piva od opozicionog mitinga u subotu?

    1. Važno je da ste Vi to primetili…..mislim da bi sad trebalo da se postidite svog komentara….

      1. Sramota zbog čega Snežana?
        U kom periodu ste Vi rodeni?? Da li pamtite vi bombardovanje i rat u Bosni i svu onu krizu???
        Sram da vas bude!

    1. Svaka cast na komentaru. Neka otpeva i tu pesmu. „Ruke im ogrezle u krv …“, „sta znaci beda strah i bol ….“

  6. Za nevericu je ako Bora toliko posrne…
    Vuksanoviću obezbede fix, i okrene leđa i spusti pantalone.
    Šaban će vam pevati, sigurno, s onoga sveta – pa Šaban je Bosanac. Neće biti s vama na Balu Bosanaca u Srbiji i o trošku Srbije, ali – čeka vas s čašom u ruci.

    1. I ja mislim da su za sve krive izbjeglice s onu stranu Drine. Ponekad se osjecam kao onaj crnac iz Lud za Emi, crnac a gay. Manjina manjine. E da i idem redovno na proteste protiv zemljaka iz Bugojna. Ako je to uopste bitno.

      1. Nama nisu neprijatelji AV i njegova SNS klika, već dva miliona novodoseljene prekodrinske brace koji glasaju za njega i daju mu uvek oko 55 % glasova. Pa vi računajte…………………

          1. Ako će Vam biti lakšje, dobrovoljno pristajem da budem „AV“….a ima nas baš mnogo AV AV AV…..

    2. Ovo sa Balom Bosanaca je pogodak. Pa oni od 2012. tancuju u vladi Srbije zajedno sa nekoliko prozdrljivih i kriminogenih starosedelaca.

    1. Bas tako!Stajace na bini sa Vulinom, Mirinim Julovcem, koje je Bora prezirao.Strasno je da neko ko nema politickih ambicija toliko moralno posrne.

  7. Bora mora da je mnogo propao kada je pristao. Lukas narkoman uvek u krizi. Vi ste smesno-zalosni. Doboljno za jednu dobru paradu neukusa

  8. Pa da,logično, jer ste vi takva ekipa,ekipa bez duse, ekipa za šaku dinara više.

    1. Rečnik – Naroda Srbije, da svako razume….Nije ova Srbija samo za „visokoobrazovane“ gde sigurno Vi pripadate…..

  9. Skupio se sve “ moj do moga“!!!!! Eeeeeeeeeee ,kad’ bi smo mogli da saznamo,ko je tj. koliko je od prisutnih doslo „pod prinudom“ ???? Eeeeeeeeee….kad’ moras da „bikes“ nekog da te voli !!! Eeeeeeeee

  10. Skupio se sve “ moj do moga“!!!!! Eeeeeeeeeee ,kad’ bi smo mogli da saznamo,ko je tj. koliko je od prisutnih doslo „pod prinudom“ ???? Eeeeeeeeee….kad’ moras da „bijes“ nekog da te voli !!! Eeeeeeeee

    1. Nije još, ali skupiće se, al ne tvoj do tvojega i ne pod prinudom već iz ljubavi prema istini i patriotizmu….

      1. Ajde Snezo pokazala si budnost, a sad u lepo u kucicu, pa dremni malo. Da se ne daj Boze ne slogiras od toliko botovanja.

      2. Draga Snežana,

        Ja sam ostao da živim u Gnjilanu i jedan sam od nekolicine srba koji ovde žive. Verujte da sam nad srbima sa Kosova i Metohije vrši takav pritisak da danas idu u Bg da je to nečuveno. Direktori škola pretr zaposlenima otkazom ukoliko se ne odazovu pozivu. Kakva je ova vlast i njeni ljudi na KIM nama albanci nisu potrebni da se zauvek iselimo odavde.

  11. Ni mrtvi ne mogu biti mirni od ove spodobe.Ovo je prevazislo sve granice.Oce pevati narko dileri sa severa ili bata andrej???

  12. Boro, moja tugo, neces valjda dozvoliti da od tebe prave lutku sa naslovne strane?
    Ako je u tvom starom telu ostalo jos malo one mladalacke vatre, ustani, uspravi se, pogledaj ih u oci i zaurlaj „Bora nije na prodaju“.
    Ako se popnes na tu binu, deo mene ce umreti.

  13. ćutiš i radiš, a kada opadne podrška, kao što jeste, onda se ludosti nižu. Da imaš čime da kupiš glasače ne bi gubio vreme na mitingovanje, ne bi odbornici i poslanici većine zaposedali skupštinske zgrade, ne bi od ubogog senvičarenja pokušavao da napraviš spektakl. Jedan Palma jagodince odvede na more, a ti tvojim podanicima zapušiš usta senvičem. Šta je sa Marijom iz Brusa? Koliko Marija postoji u javnoj upravi, javnom sektoru i javnim preduzećima koje nemaju izbora? Jesi li ponosan?

  14. Šteta što Šopen i Betoven neće moći da pevaju sendvičarima iz javnih preduzeća.

    1. Menja ih estradna gnjida, bezkicmenjak i politicki diletant „Dacic“……!

    1. Ma ne, nego “Pogledaj dom svoj anđele“. To će sigurno dopreti do unapređenih šešeljoida…

  15. Nikada nas ne može prevariti, kao što je njega majka priroda.

  16. Kada je mogao da bude u žiriju nekog tupavog programa na pinku zašto nebi pevao prvorodjenom. Nekada veliki rok muzičar, a sada jedan od mnogih vodjinih analnih speleologa.

  17. Izgleda da je Corba shvatio da za ideale ginu budale,sramota veliko razocarqnje bar sto se mene tice,mislio sam da je pametniji ali je kao i svi ispao naprednjacki poltron

  18. Nemoj da se čudite. Računica je prosta. Dobro platiš Acu Lukasa, Čorbu i/ili im ponudiš da koriste logistiku RTS i bratskih im televizija radi promocije i zarade i ne treba da teraš ovce u autobuse, hrliće sami na mitinge.

  19. Boro, ako ovo citas, „pogledaj dom svoj“, ne prodaj se za saku evrica iz gradskog budzeta…

  20. Taman i ima repertoar pesama „ostani djubre do kraja“ „dokazi ko je najveca slina u kraju“….

  21. Bora je dokazao sebi postojanje sile gravitacije… Pljunuo je sam sebi u lice….

    1. Jedan detalj ti je promakao.Nisi reči velikanima i velikani stavio pod znake navoda.

  22. U petak će se videti kako to radi ozbiljna stranka. Vididmo se u petak, za bolju budućnost Srbije.

    1. Najbolje vam je da otvorite veliku satru pa postavite standove sa sendvicima. A Bora ako se zaista odazove ovom antihristu, izgleda da je postao socijala po stare dane. U svakom slucaju neslavan kraj.

      1. Ja kad sam gladna, volim da pojedem sendvič….a najviše volim kad ga neko drugi napravi….u kom ste Vi problemu….????

    2. Da si se kojim slucajem probudila nebi sanjala kosmarne snove? Sanja i dalje sanja I tako u nedogled?……

    3. Sanja, hvala ti što si se pojavila! Nije fer da se cela botovska komentatorska smena svede na snežanu!

  23. Kako se ima prociste gradovi u petak, lakse ima da disemo bar jedan dan ne gledajuci ove sektase… Zivela sloboda!

  24. To nije vest. Vest je da su dva meseca skupljali drogu po graničnim prelazima da bi imali honorar za pevače. Još i da Dačić zapeva“ Ramo Ramo druže moj“ i zagrli „mlađeg“ brata pa veselje da se protegne do duboko u noć.

  25. Pa kad su mogli onoliki mrtvi glasaci da glasaju mozda bi mogao i mrtav Saban da peva

    1. Rekla bih da je to onda koncert a ne miting SNS-a. Uz zabavu,besplatan i organizovan prevoz,neku kintu,sendviće i sokić,lako je skupiti ljude i živeti u zabludi o uspehu,opštoj omiljenosti…

  26. Što se tiče Bore Čorbe, večitog idola i avangarde generacija i generacija koje su odrastale na našem tlu, ovo je najveće moguće razočarenje i njegov pad na dno.

  27. bravo za nas, biće spektakularno, dovedite nam i narodnjaka nekog, i vidimo se svi 19.04. u 18h

  28. Najbitniji je povod zbog koga se okupljamo.Da potvrdimo i zapecatimo kraj jedne uspesne kampanje.

  29. Šta slavi ovaj čovek? Šta on nama pokušava da dokaže? Da li on misli da mu bilo ko veruje? Čak i ovi što zbog sendvica ce otici u taj cirkus ? Dokle misli da se razbacuje našim parama?

  30. Pa dobro, Bora je od pocetka 90ih propao i umetnicni i moralno, tako da me ovo uopste ne cudi. Smorio bih se da peva Bajaga, za Corbu mi je stvarno svejedno.

  31. bas mi je drago sto ce i Bora biti tamo, cast je pevati na takvom skupu

  32. Samozvani predsedniče, jedino što tvoja politika još može da ponudi je Bora Čorba.
    Pogledaj dom svoj anđele…

  33. Da li će novopečeni slovenac odpevati njihovu himnu „Ostani djubre do kraja“ tj. „Lutka sa naslovne strane“ ?

  34. Biće to lepo okupljanje! Jedna normalna šetnja bez rušenja i divljanja,jeste malo tesna ali šta ćemo kad nas je više!

  35. Ovaj narod ne zna ni da uživa u onome što mu se nudi! Samo napred! Živela Srbija!

  36. Veliki ljudi se postuju medjusobno, cak i kada nisu istomisljenici. To je jedna od njihovih odlika i zato i jesu veliki

  37. Pa Bora uvek peva u ime naroda, zato i dolazi na miting. Njegov Live album 1982 je bio U Ime Naroda u hali Pionir.

    1. Da, inače zanimljivo poređenje koje ste dali. Dok je Bora tu u trenucima kada su teški za državu, Đole je u Istri u vikendici koju je kupio za velike pare. Ne mislim da je Đole loš, samo kažem šta milsim.

  38. Sta ce covek sve da smisli da bi privukao sto vise naroda.Svestan da ljudi nevoljno dolaze,prisiljeni, pa da im olaksa boravak uz muziku..Ali to onda vise nije miting podrske vec besplatni koncert .Jedino se nadam da ce pevati za dzabe a ne da im se placa honorar iz budzeta..mislim od nasih para

  39. „Pogledaj bagru, anđele,
    njihova duša je prokleta,
    svima su stavili amove,
    sebi sagradili hramove,
    ruke im ogrezle u krv“,

    napisa jednom jedan pesnik, isti onaj što napisa:

    „Dreknu Veliki Gospodar Tvor:
    ‘Dajte mi ludu hitno na dvor,
    svakom je kralju potrebna luda
    kad mesto bubrega prodaje m**a’

    Veliko, veliko hvala,
    neću da budem dvorska budala,
    nađite drugog, ko vas j**e,
    ja sam budala samo za sebe!“

  40. Mislio sam da postoji „dno dna“ ali je očigledno da postoji još nekoliko nivoa ispod!Pijani Bora da ti peva?!U Sebiji nema operskih pevača?Bolje da si pozvao Marka Perkovića!

  41. Sav olos paradira subotom i krci saobracaj umesto da radi nesto i bude zadovoljan svojim zivotom on sad i pise tvitove i komentare na vestima. Jako mi je zao sto predsednik ne moze da radi i za vas. Samo takav bi vam valjao. Najlakse je buniti se, a najteze raditi radi veceg uspeha i boljeg zivota.

  42. Čovek je zbir creva, kostijui kože
    Čovek je vreća govanaaaa…
    Zbogom Boro…hvala ti na detinjstvu, momčenju, hvala ti na umetnosti…želim da verujem da su ti stavili nož pod grlo ili nekom tvom da bi radio ovo što radiš. Nadam se da nije samo novac…u svakom slučaju zbogom zauvek…

  43. Svirao je David Bowie i Pauci s ‘ Marsa, tad smo bili kao novi a sada smo FARSAA…

  44. Sve Corbine albume sam ljubomorno cuvao, dao mi ih cale. A sada ih spremam za kontejner, Boro izdao si ljude.

  45. Nema zamerke Bori jer je on pevao za pare kao sto je kao veliki patriota pevao i Arkanu , on je propali covek i nema pristupa nigde sem Srbije , mora on od necega da zivi , njegovo vrema je davno proslo a licnoj propasti je sam kumovao , on je vise za zaljenje a ostavio je neki trag u muzici ali poslovica kaze kako radis tako ce ti se i vratiti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.