Vučić na otvaranju gasovoda Bugarske i Grčke: Osećam se malo kao „crna ovca“, imao sam dilemu kako će se Fon der Lajen odnositi prema meni

Ostavite komentar


  1. Sta li ovaj lik trazi na otvaranju gasovoda izmedju dve EU zemlje . . . svaki potez mu ( mamurnom ) je u sluzbi rejtinga ili opstanka u centru paznje iako je , u ovoj situaciji , nebitan . . .

  2. Hm… Mislim i da te gledaju kao crnu ovcu. Ljubis Putina, a molis EU za sve drugo sto postoji, a u Srbiji ruska propaganda nikad jaca.

  3. Zasto crna ovca? Onda je Srbija crna ovca jer tu nema niceg licnog. A zasto je predsednik dozvolio da budemo crne ovce?

  4. Sta te briga nisi ti mali pa da te briga sta misli ona, zar si ti taj stovde nikog ne boji

  5. Odlično. Još samo da pronadju gas koji će upumpavati u taj gasovod, pošto Azeri nemaju dodatnih količina za izvoz.

  6. Moraš da nađeš novu staklenu kuglu ,ova ti šalje pogrešne signale, nabavi ti kuglu na zapadu ova će odvesti Srbiju u siromaštvo .

  7. Najveci cinik i prevarant na planeti…Kad su nas zvali da ucestvujemo u gradnji gasovoda nismo hteli jer smo „dobili najbolje uslove od Putina“ a sad pokusava da se ubaci na mala vrata. Da su pametni ti iz EU treba da te izbace sa sastanka pa idi kod „brace rusa“ po gas.

  8. Iza njih, njega (AV) na ekranu Srbija bez Kosova i Metohije, opušteno… AV se smeska

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.