Vučić najavio promenu spoljne politike, Jeremić nosi njegovo pismo u UN

Ostavite komentar


  1. „..sprovodi goli teror nad srpskim narodom i da nema vladavine prava, te da nikakav proces ne postoji“ . Potpuno je u pravu. Samo ispred stavi svoje ime i ovo se odnosi na Srbiju i sever Kosova.

  2. MA da sve je vaznije od lokalnih izbora i problema obicnih gradjana. Nemamo vodovod i kanalizaciju u vecini Srbije nama je to od zivotne vaznosti a ne leteci taksiji, stadioni i ostale gluposti. Srbija je puna nasilja i nasilnika a ti mlatis praznu slamu i plasis narod sa svakakvim glupostima. Imamo najskuplju hranu, hemiju i gorivo u Evropi debilu jedan. Radi na tome sa svojim ministrima a ne laprdaj gluposti da zamajavas narod.

  3. Igrokazi su u funkciji otuđenja od Krađe izbora i ponovnog stvaranja za novu Izbornu krađu… Uspeo je da u funkciju stavi i Vuka Jeremića pored Marijana Risticevica!

  4. A Vladan Gajić izlazi na izbore,očekujemo i povratak porodice Kovačević na male ekrane

  5. Izgleda da se pravi spektakularna veštačka predstava da bi se završili važni poslovi ispod stola – videćemo koji.

  6. Ipak, pomak je napravljen. Sa 1914. naglo smo prešli u 1941. Ima nade da dođemo u 21. vek…

  7. Da li je neko pročitao sve objavljeno, ja nisam mogao, previše je to za moje godine, a još uvek dobro pamtim i znam ko je ko i ko je šta radio i ko je u čemu učestvovao …

  8. Ovaj čovek je veoma osion, primitivan, beskrupulozan i veoma opasan za Srbiju.
    Mislim da je on taj koji najviše ugrožava nacionalne i sve druge interese Srbije.
    Nadam se da će narod uspeti da sagleda o čemu se radi i da ga što pre smeni sa vlasti.
    Inače nam se ne piše dobro.

  9. Vucic sada angazuje Vuka Jeremica, koga je u proslosti nazivao lopovom, lazovom i stetnikom za Sebiju. Kakva promena stava promenljivog i nedoslednog predsednika. Dosledan je samo u svojoj nedoslednosti i prepotentnosti.

  10. Sto se tice o promeni vuciceve spoljne politike,kao gradjanka mogu reci po onoj poslovici Kasno Marko na Kosovo stiže.
    Prevedeno 12 godina vučić zalaže sudbinu svih srba za njegov opstanak na vlasti, nikad mu nije dosta vlasti sve više i više gura sve gradjane države srbije u provaliju bez dna.
    Ako ima i malo razuma treba da podnese ostavku i da se formira vlada nacionalnog spasa i da se bira predsednik najbolji i najiskusniji medju nana.
    Želim samo da nam bog pomogne.

  11. Čovek je počeo da se gubi. Negativne posledice, naravno, nas neće zaobići…

  12. Кад неко, тражи сто муслиманских глава за једну српску, треба да се запита, колика је његова кривица за почињен злочин. Али, за то је, неопходно, да неко има савест.

  13. „To je pitanje zakona i verujte, nisam se time ni bavio, da vas podsetim kada smo imali raspravu u stranci, bio sam za sve izbore 2. juna, ali su u stranci bili protiv, ne možete da naterate odbornike da podnesu ostavke, napomenuo je“. Za ne poverovati ali hajde da poverujemo da je ispostovao misljenje stranke? Ziveli

  14. 1) Jeremic je nezaposleno lice, bez profesije
    2) Makron je upravo nakon posete podrzao rezoluciju o Srebrenici i clanstvo Kosova u Savetu Evrope
    3) clanice Saveta bezbednosti se kandiduju i biraju za deset godina unapred. Trenutno je moguca kandidatura za 2035-36 godinu
    4) SVE drzave sveta su, po principu rotacije, pre ili kasnije predsedavajuci u Generalnoj skupstini UN
    5) za Jeremica je nedavno receno da je sef „medjunarodne bande lopova“, pa nije jasno kako moze takav da radi za drzavu

  15. Srbija se nece protiviti prijemu Kosova u medjunarodne organizacije

  16. Sve sam u ovom glibu mogao da shvatim i prihvatim,ali da Vuk Jeremic bude Vucicev kurir,nikako mi ne ide u glavu.Izgleda da ovaj ima moc kontuzije mozga svojjih protivnika.

  17. Vuk Jeremic je svojedobno bio „Precednik od sveta“ ili se to tako nekao telalilo po srpskim medijima. Mene vrlo zacudjuje da jedan takav covek i takva licnost „od formata“ avanzuje u Vucicevog kurira i pismonosu.

  18. Ne vidim po čemu je Srbija ugrožena, a ako ste vi lično ugroženi, pa to je dobro!

  19. vuka jeremica su stranci drzali na odmaranju sada su ga ponovo aktivirali nesto se cudno sprema

  20. KAKAV ŠUPALJ NARATIV…GDE ĆE SA OVIM, KOME JOŠ MOŽE DA PLASIRA LAGARIJE OSIM OVOM JADNOM I NAPAĆENOM NARODU?

  21. Mi Srbija nemamo više Šta da tražimo u Evropi i njihovoj uniji ako nas oni proglase i smatraju genocidnim narodom.

  22. Ako nas proglase genocidnim zbog izmišljenog groblja u Srebrenici a mi to nismo onda je evropa i zapad skrenula sa uma pravde.

  23. Јели то у уставноправном оквиру репрезентативне функције председника републике да он сам доноси такве одлуке? Када је о тако важним одлукама, које се увек овако појединачно неименовано и магловито најављују, највиши орган – Скупштина Републике (!) Србије и њена (!) влада дискутовао, о гласању да и не говоримо ? Другим речима – када је и на којој правној основи проглашено ванредно стање са проширеним овлашћењима за председника ? Ванредно стање по Уставу мора да се прогласи.

  24. Ne zaboraviti da je Jeremic poceo kao mladi socijalista (omladina SPS). Kasnije ga je Tadic uclanio u DS, mada je tamo stara garda bila protiv.
    A ni tada, ni sada Jeremic NIKAD nije rekao nista lose o SPS ni o Dacicu. A ni Dacic o njemu. Sigurno je i u ovome posredovao

  25. To znaci da idemo u izolaciju, hiperinflaciju i rat. Znaci ponavljamo 90-te, jer nista nismo naucili. Agenti stranih sila zavrsavaju posao.

  26. Vučiću ti si otkrio sve u tančine šta ćeš i kome ćeš da podnesem tužbu,
    Tako rade oni što se zovu ,,peta kolona,,
    Kome si ti peta kolona Srbiji i Srpskom narodu.

  27. Grof Minhauzen, u svijetu poznati lažov je bio amater naspram Aleksandra Vučića. Njemu ništa nije sveto, a najmanje srpski narod, kojim manipuliše i izlaže ga raznoraznim i teškim mukama. Zlo je zaista moćno, čemu je Vučić najočigledniji primjer.

  28. Vi i vasi sledbenici a takodje i kompletno sva opozicija bi trebalo da podjete u Srebrenicu i poklonite se zrtvama. Tada bi vas istorija a i sve komsije nase zemlje upamtile kao drzavnika sa vizijom. To bi bio kredit za buduce nase generacije i kako se trebamo odnositi prema svim stradalima. Verujem da vam ne bi trebalo biti pretesko a sigurno bi se nakon toga lakse i bolje osecali svi na ovim prostorima.

  29. Znaci, Jeremic ce postati i npr. pomocnik ministra sporta? Ili zamenik ambasadora Srbije u Vasingtonu? Mozda u Pristini? Sarajevu?
    Neka povede i Tadica, i taj je takodje besposlen i tumara okolo kao gluva k…..

  30. Zar nije jednom Vuk Jeremic isao kod Vucica da se bije, jeli to neki drugi Vuk Jeremic?

  31. Jeremic je bio SPS, tako da sad moze opet u vladu na kvoti socijalista. Eto kao direktor Poste Srbije umesto amb. Z. Djordjevica…

  32. Pa, postao je clan Vucicevog drustva.Stidim se u Oskarovo ime.

  33. Sve će reći, uraditi… Benzin za par nedelja 300. E narode… Zamajavanju nikad kraja. Hrana najskuplja u Evropi

  34. Nesteri, sve si ti to napravio, sada pokusavas dase vadis,
    Najgluplji presednik posle putina u svetu.

  35. Kako beše ona lopina Patrik Ho što je drpiso sa pozdercim a pozderac postade Gospodin , može i Šešelj da postane Levičar i gej aktivista

  36. Koji je AV seljober. Zvanicna proslava, svi u odelima i uniformama, a somina u patikama i duksu. Pokazuje koliko ne postuje najelitniju jedinicu koja i njega licno obezbedjuje.

  37. Ma nije valjda to isti Vuk, kojeg ste zvali izdajnikom, budalom, …?

  38. Pa nije zapad unizen srpski narod pa da veruje tvojim bajkama u koje ne veruju ni oni koji ti aplaudiraju.
    Srbija,tragicna scena,tragicne drame

  39. Šta te je 10 godina teralo da vodiš pasivnu politiku? I naravno tvoja pisma će baš da potresu one kojima si ih uputio.
    Ne možeš naterati predsednike opština i gradonačelnike da podnesu ostavke. A mogao si 17-og decembra. Nisi se bavio pitanjima oko izbora jer si se brinuo o državi. Sa tom brigom si se mučio na putu sa jednog na drugi miting u predizbornoj kampanji, iako te izbori nisu zanimali.
    Ako je i od Vučića, mnogo je.

  40. Pa kakva promena politike i gde su mu ti njegovi prijatelji? Goreg nismo imali sve je dao što nije dao to je prodao za sitnu lovu.

  41. Imas jaku fobiju od gubitka vlasti ispoljne izolacije koja ti ne gine i spremaj se za zatvor.

  42. Ocigledno je voda dosla do guse kad Vucic salje Jeremica da pomogne protiv izglasavanja rezolucije. Mislim da se Jeremic pokazao kao patruota. Nije vazan Vucic nego Srbija. Zar pored Nemaca, ustasa i ostalih da Srbi budu genocidni. Srbi koji su podneli najvece zrtve u dva svetska rata.

  43. Ehhh vucko ne pali ti vise ta fora vecina skoro sva ta pisma zavrsice u smece cak i ne otvorenih jer tvoju propagandu ljazljivu niko nece uzeti u obzir.
    Svi te se smeju jer u sebe kazu sta kaze bre ovaj ?!!!
    Zivjela Bosna a i Kosovo.

  44. @Mato
    Pa on je svemocan,ako treba ima da ga prosvercuje.To je vucko,on zna da udari rukom u sto i da im brutalno sve kaze u lice.

  45. Šta bi sa tvojom evropskom braćom predcedniče ? Šta bi sa politikom za Kosovo i Metohiju koju eto nikome nećeš da kažeš !? Šta bi sa potpisivanjem izdaje interesa Srbije !? Gazivode , dokumenta i diplome , granica . Vratiti smrtnu kaznu za izdaju !

  46. Odavno je on na atlantskoj rudi samo ga oni ne miluju javno što mu teško pada jer je plačljiv….

  47. Postovani admine, odobrite, jer je pisano za objavu a ne za prikrivanje. Isuvise je tacno da taj covek AV radi samo za svoj interes i dzep. Olaksano mu jr, jer opozicija ne postoji niti je ikada, sem na papiru u mrtvom slovu, postojala. Za razliku od onih koji ubijaju po tudjim zemljama, ovaj AV ubijs bedom, nebrigom i besposlicom sopstveni narod i gradjane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.