Vučić nakon razgovora sa Makronom: Fer uloga Francuske u odnosu prema Srbiji 1Foto: BETAPHOTO/Predsednistvo Srbije/Dimitrije Goll/MO

Da Srbija nije u lakoj poziciji i to „bez ikakve svoje krivice“, zaključio je nakon razgovora sa predsednikom Francuske Emanuel Makronom u objavi na društvenoj mreži Instagram predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Upravo sam završio razgovor sa predsednikom Francuske @emmanuelmacron, kojem sam se zahvalio na fer ulozi koju Francuska i on lično imaju u odnosu prema Srbiji i njenim građanima“.

Razgovor je bio suštinski i veoma konkretan o svim gorućim pitanjima u regionu Zapadnog Balkana, dodatno, i kroz prizmu svih dešavanja na istoku Evrope.

„Srbija nije u lakoj poziciji, bez ikakve svoje krivice, ali, uveren sam, umeće da pronađe najbolji put i rešenje u očuvanju mira i prosperiteta za sve svoje građane. Pred nama je vreme kada ćemo morati da se ujedinimo, da bismo obezbedili sigurnost i budućnost za našu decu“, zaključeno je u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari