Vučić nakon sastanka sa Stoltenbergom: U Briselu žele deeskalaciju, ali stvari izmiču kontroli

Ostavite komentar


  1. U Briselu žele deeskalaciju ali samo na papiru. Ne i u praksi čini mi se.

  2. U Briselu i Washingtonu ne zele deeskalaciju inace bi je vec odavno bilo na terenu.

  3. Vazan sastanak za Srbiju predsednik razvija prijateljstva i omogucava Srbiji stabilnost.

  4. Došlo je vreme da Lajčak i ekipa priznanju da su nemoćni da rešenje pitanje KiM

  5. Godinama mi slušamo prazne priče predstavnika EU i dosta nam je hoćemo da se nešto preduzme po pitanju statusa Srba na KiM

  6. aman čoveče aman, nauci se kulturi ophođenja, govora , ponašanja, vidi gde si ti, vidi, polako gubiš tlo pod nogama, situacija ti izmiče, ljudi shvacaju da si ih bez veze naterao na neki vid neposlusnosti, da sve odbijaju, ali da ništa ne plaćaju, tu je tvoja podrška, da sve ide ka anarhiji, sa i njima nije lako jel ako hoce da sebi ugode svoj život sa prihvataju radna mesta, da rade da registruju svoja kola, na tablice važeće sa bi mogli svuda slobodno da vozi onda im se pale vozila kada krenu prema srbiji onda se hapse od tvoje policije,kada se počnu sa bore protiv kriminala,onda se onemogućavaju itd..sve u svemu ti se problem no1..ti.. stoga pusti neka sami urede svoj život…

  7. Kad god je potrebno da se ,,podupre,, jalova politika našeg Predsednika, jave se verni pripadnici ,,jedan od 14000,, botovske družine SNS. Prepoznaju se po sadržaju teksta, kratko i infantilno.

  8. Vučić je od KFORA i NATO-a, tražio jedinu bitnu stvar za koju se nadamo da će ispuniti a to je bezbednost građana.

  9. covek laze dok zine, neverovatno ! Sve je licna promocija i lazi namenjene domacoj publici. Na CNN-u se pokazao kako je odlucan, nije smeo da pisne , nije znao da da odgoror na konkretna pitanja

  10. Evropa i Amerika moraju smiriti Kurtija kome su dali moć da može da radi šta hoće a vrlo lako im se može sve to obiti o glavu.

  11. Vučić istakao da NATO mora stati na put nasilju koje se sprovodi nad Srbima na KiM.

  12. Детињаста је и лажна изјава да тобоже „ствари измичу контроли због неодговорности једног човека“, јер све је обрнуто: Ствари су под пуном контролом Америке.

  13. samo me zanima zasto srbi imaju problema skoro sa svim komsijama,hrvatima,bosnjacima, crno gorcima ,albancima ,makedoncima

  14. Od kad se ti, zadnjih 11 godina, boris za mir i bolji i bezbedniji zivot Srba na KIM oni zive sve gore i nebezbednije. To je rezultat TVOG rada i umeca. Sve je krenulo u propast potpisivanjem tzv Briselskog sporazuma kojima je albancima dato gotovo sve, a Srbima nista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.