Vučić: Naredna dva meseca 60 odsto minimalca za radnike malih i srednjih preduzeća

Gostovanje predsednika Srbije u drugom Dnevniku RTS

Ostavite komentar


  1. Sto ne stavite za privatni sektor npr ko produzi ugovor sa odredjeno na neodredjeno da dajete tih 9 meseci od minimalca.

    1. Ma da biznis ce biti privatan, a drzava ce ga finansirati. Naravno nasim parama.
      Sad gradjani mogu ocekivati da drzava nastavi kradju na struji komunalijama i drugim racunima. Ima li neko da zaustavi ovu propast. I ovu suludu samoizabranu i samozvanu vlast.
      Zar privatnici koji sada normalno rade za razliku od VANREDNOG STANJA, ne mogu da finansiraju sami sebe, nego treba mi da im placamo plate. Stvarno ludilo vlada u ovoj drzavi, i sa ovom vlascu.
      Zna se sta je pomoc, a sta uzmi od jednih da bi dao drugima, bez ikakve obaveze. Sto neko tako ne pomaze lekare i seljake, nego ih svakodnevno melje u masini za meso?

  2. Juče je procenat zaraženih u testiranim bio 3,41%, danas je taj procenat 3,70%.

    1. Poštovani. Meni je napisana dijagnoza INFEKCIJA CORONAVIRUSOM ,iako sam više puta testiran ,i negativan na COVID TESTU. zanima ma kako vode takve respiratorne bolesnike, ja ih lično poznajem 10-ak i svi smo negativni

  3. Zbog ovakvog načina manipulisanja podacima, ali u svim oblastima, ja ovom čoveku ništa ne verujem.

  4. Čitaj Ustav predsedniče, to što radiš je izvan tvojih nadležnosti …

    1. Kome? Ustav je uhapšen, nije ni bio na saslušanju, i već je skoro deceniju utamničen a bojimo se da će kad izađe biti trajno oslepljen.

    2. Zabrani zaprašivanje, isključi 5G mrežu,izbaci fluor iz vode, isključi kamere i epidemija će nestati.

  5. Ma mogu da se naoružavaju kol’ko oće. Kad mi potegnemo košarkaške lopte, na*ebali su! Svi!

    1. Isto su pričali i pre par meseci, pa smo svi videli da je privatnicima data pomoć, a tako će biti i sad.

  6. Ovaj covek sve radi osim onoga sto su mu ustavna ovlascenja. On ne daje ni 10 ni 60% od plate, ne odlucuje kada ce biti formirana vlada, ne daje stimulacije za zaposljavanje, ne daje subvencije strancima… alo predsednice SNS-a, to radi vlada kada je mandatar bude formirao. Alo , comprende? Sto se Kriznog staba tice, ne mogu da verujem da ti pajaci jos tu sede kada ih preko hiljadu (alo, preko 1.000) kolega kritikuje. Da li je moguce da ce oni i dalje izigravati „struku“ zbog toga sto ih vrhunski poznavalac decijeg basketa podrzava. Aman ljudi,

  7. A da li će i samostalni umetnici dobiti istu pomoć kao i mala i srednja prediuzeća, ili će oni po drugi put biti diskriminisani i tu pomoć dobiti poslednji?

  8. Vec skoro godinu dsna nasi pokusavaju da nabudze neka oklopna vozila od pre 40ak godina, i za to se daju silne pare. A cela organizacija tuga i verovatno.sluzi za pranje para. I sad, navodno alon vise od 2 meseca, ON skonta da nam drugi beze u oklopnim transporterima?? I sada ce, kao , da ubaci vecu koloconu para u namensku. Zasto ako oni suler rade? Zasto ako izvozimo Lazare ( al zamalo), Nore ( jedino sto ide kako tako), i ko zna sta jos….Zasto im se upimpavaju velike.pare?
    Lekari u kriznom stabu su mozda i jako dobri ali su podbacili u najvaznijem, integritetu, i zato,ako imaju morala, moraju podneti ostavke. Krizni stab je gresio krajem februara i pocetkom marta ( potpisivsnje za iznore, ming Valjevo), uveli drasticne mere koje su ubijale narod u pojam, penzioneri izlazili u 4 ujutru??… Sprdnja sa virusom i losa organizacija. I onda odjednom, zarad izbora, sve može Jedina zemlja sveta koja je dozvolila derbi sa 20000 ljudi. Proslave, turnire…sve zarad izbora.
    Svi umrli od maja naovamu su njima na dusi. Zarad iubora i vlasti. Zato su lazirali podatke. Batut!
    I ova smejurija sa brojem testiranih. Mi kao, jurimo, obolele. A ko zna sta lazemo. Ali na stranu to, kako to da nam toliki umiru i toliko na respiratoru? Id naseg “ jurenja“ kontakata ili simptoma??? Ili laz da se 300 zarazilo ma protesitma? Niko ne anketira obolele. NIKO. A stvarno mislite daje njih 300 priznalo da su bili na protestima ???

    1. Netačno, mi trenutno prozivodimo samo novu tehniku za našu vojsku Lazar 3, Miloš M-16, MSG-25 Aleksandar i Nora B-52. I mi ne pokušavomo da „nabudzimo“, već smo završili projekat modernizacije za tenk M-84, ali za to treba milion dolara po komadu, a mi imamo 200 u upotrebi, zato se još uvek ne kreće u modernizaciju.

  9. Ne daje država ništa jer ništa i ne proizvodi pošto joj je posao da namiri svoj budžet od prihoda privrede,malih i srednjih preduzeća,tako da ispada da i ako bude nekih stimulativnih donacija to su ionako naše,vaše i moje pare! Jadna Nemačka,nema bolnice i testove kao u Srbiji samo što Nemaca ima 10 puta više nego građana Srbije.Svi se u okruženju naoružavaju a zaboravlja se nabavka Srbije MiG-ova i PVO-sistema iz rusije…?Koga ovaj zaj.b.va?!

    1. Kako nece? Evo ja sam prvi glasao za njega…I svi moji…Baba i Deda penzioneri,tata,mama,sestra i ja radimo kod 3 razlicita privatnika i nama je u zadnjih 8 godina milion puta bolje nego pre…Ja sam iz Čoke,opstina na severu Banata i ovde je u vreme DS-a sve moguce sto je moglo zatvoreno na celu sa gigantom Mesnom Industijom Čoka…Toliko!!!

  10. Samo da se mi dobro naoružamo, šta ima veze što je narod polugladan, bolnice bedne, decu lečimo preko sms poruka…..

  11. Stid me je sto pripadam narodu koji cuti i trpi bahanalije jednog nepsimenog i opskurnog, iskompleksiranog coveka koji se bahati i maltretira citavu zemlju. Kao narod smo nedostojni i ocito sa niskim kvocijom inteligencije kad ovo mozemo da odobravamo i trpimo.

    1. Kako nece? Evo ja sam prvi glasao za njega…I svi moji…Baba i Deda penzioneri,tata,mama,sestra i ja radimo kod 3 razlicita privatnika i nama je u zadnjih 8 godina milion puta bolje nego pre…Ja sam iz Čoke,opstina na severu Banata i ovde je u vreme DS-a sve moguce sto je moglo zatvoreno na celu sa gigantom Mesnom Industijom Čoka…Toliko!!!

  12. Predsedniče, to je previše! Dajte 20-25%. Da se bahate sa nezaradjenim parama, taman posla!

  13. I drug Tito je imao fazu raspodele u vidu- tackica , razmisljajte o tome…!!
    Mora se samo umreti i porez ( drzavi partijskoj ) platiti…

  14. Niko nije kriv Srbima iz Bujanovca koji nisu poslušli Vučića da svi do jednog glasaju za SNS a Albanci su su poslušali Tačija.
    U svim sredinama gde ima Albanaca Srbi trebaju da nastupaju jedinstveno kao Srpska Lista na KiM.
    Zato predsedniče pod hitno daj otkaz svim srpskim direktorima javnih predu, zeća kao i škola i zdravstva kao i načelnike sudova i MUP-a i prepustite Albancima iskreno ako ne pobegnu u svoje jazbine u Beogradu da će se opametiti i kroz četri godine ostvariti pobedu i vaspostaviti potpuno srpsku vlast.

  15. Sto bre brate ne stavis 60.25%
    Da se malo i narod zaraduje??
    Znas ono 100urica pred izbore i helikopter ekonomija???
    Ima se moze se nemoj si drcan baksuzu radikalni!!!!

  16. Mi imamo 20 posto više zaraženih nego Nemačka. Kod njih bolesnik kad uđe u bolnicu da bilo šta operiše se testira i pri izlasku se opet testira na koronu. Znam jer mi dete radi u Nemačkoj, toliko o poluistinama našeg Predsednika.

  17. Nemacka testirala sedam miliona ljudi, Srbija 500 hiljada i pretekli smo Nemacku. Lol, ostalo necu ni da citam

    1. Izgleda opet preduzetnicima, kako ja razumem a radnike ko j… kao i uvek.

      1. Pa lepo, sada narod vise nije bitan! Slogan im ,,za nasu decu“ a jedino sto su uradili za njih su putevi da mogu lakse da odu odavde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.