Aleksandar Vučićfoto FoNet Aleksandar Barda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nasmejao je poslanike ali i sam sebe danas na Posebnoj sednici Skupštine o Kosovu, replicirajući opozicionom poslaniku Miroslavu Aleksiću.

On je naime, nakon žestoke polemike da poslanikom Narodne stranke Miroslavom Aleskićem, rekao da mu on sve vreme dok je danas govorio dobacivao.

https://www.danas.rs/vesti/politika/pocela-sednica-skupstine-na-kojoj-vucic-predstavlja-izvestaj-o-pregovorima-sa-pristinom/

– Žalili ste se, kukumavčuli, kako volite taj izraz da upotrebite kao da vam dobacuje neko sa desne strane. Nikome od vas, iako nisam ceo dan izašao iz sale, nisma dobacio ni slovo. Nikome, ni vama ni nikom drugom. Ne možete da izdržite da mi posle svake dve rečenice nešto ne dobacite. Hoćete da vam kažem zašto. Zato što je moja argumenatcija ubitačna i superiorna u odnosu na vaše neistine – rekao je Vučić kroz smešak.

Usledio je, naravno, aplauz i podrška naprednjaka koji su danas tokom sednice gotovo svaki put aplaudirali kada je replicirao opozicionim poslicima.

Aplaurirao je i smejao se i sam Aleksić sa svojim stranačkim kolegom Stefanom Jovanovićem.

Na ovo svoje izlaganje nije ostao imun ni Vučić koji se grohotom smejao dok su buka i aplauz trajali u sali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari