“Vučić nastavlja da se kukavički i nemoralno ponaša“: Sagovornici Danasa o Vučićevom odbijanju duela sa Ponošem

Ostavite komentar


  1. Zasto bi Ponos,samo jedan od predsednickih kandidata,imao priviligeiju za duel sa Vucicem,aktuelnim Predsednikom Srbije?Ponos treba proci kvalivikacije kroz izborni proces,pa ako se kvalifikuje za 2.krug ima pravo na duel..Ovako bi to licilo da klub iz „beton lige“ trazi da igra finale kupa Srbije sa Crvenom zvezdom,aktuelnim sampionom Srbije bez da je klub iz „beton lige“prosao kvalifikacije..

  2. Posto je kukavica on nece da iskoristi pravo da pozove ozbiljnog konkurenta ni na Pink, RTS ili Happy

  3. Ako se razmislja 10-50 godina unapred..jedino resenje je ogromno ulaganje u skolstvo,nauku,kulturu,..pa ce se nakon 50-100 god.videti rezultat tog ulaganja i u sferi izbora..da neki kandidat odbije sa smesnim izgovorima..taj ne bi imao nikakve sanse na izborima..jer bi ga glas pametnog,obrazovanog naroda kaznio..ne bi bilo tipova poput Vulina,Dacica,..jer bi se bavili poljoprivredom a ne politikom..ovako..?!?

  4. Mogli ste da postavite Ponosevu sliku pored ili samostalnu. Ne, opet Vuciceva mila slicica za nas citaoce pokloon od ranoga jutra.

  5. Obrazlozenje je vrlo jako. I ja bih bojkotovao N1.
    Ponudite alternativu i bice sve ok.

  6. Duel treba da se održi na RTS1 u najgledanijem terminu da bi ga videla Vučićeva verna publika.
    N1 gledaju samo njegovi botovi po službenoj dužnosti.

  7. Da li je Tramp ikoga iz sveta politike, sporta, umetnosti… primio na „stočić“ (pristojno udaljen), osim Vučića? Da li je išta slično zabeleženo u svetskoj istoriji diplomatije?

  8. Uuu… Vidim, frka. Liči mi da ćete katastrofalno da izgubite. Ako, ne mari. Da ste živi i zdravi. Nije prvi put.

  9. @vitabrevis
    Jeste pozvao za stolić,
    kao što poziva poslušnike,
    i poklonio mu olovku iz prodavnice suvenira

  10. U kojoj varijanti kandidat prica sa predsednikom. Budite realni..kao kad bih je trazio duel, a nisam se izmerio..mozda sledeci izbori daju za pravo kad se vidi koliko je ko otezao

  11. Zasto “duel”? U kljucnim tackama se poklapaju. Mutljivci, rusfili, dakle nista dobro za narod i demokratiju. Nama treba moderni proevropejac i miroljubivi sused na Bslkanu. Oba su po tim pitanjima zlo i naopako.

  12. Nije mi prihvatljiv za predsednika Vučić a o Ponošu da i ne govorim.Za mene je pravi lik za predsednika Milica Đurđević.Šogledajte njene nastupe sa argumentima i predlozima.Ona je u istinu,pravi čovek na pravo mesto.Molim vas da objavite ovaj tekst.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.