Vučić: Navikao sam na demonstracije, ne zanimaju me

U Tirani protest zbog dolaska Vučića i Dodika

Ostavite komentar


  1. Izgleda da AV samom svojom pojavom izaziva ljude na protest. Ne samo u Srbiji, vec svuda. Ali nije samo tu u pitanju pojava, nego i njegovi politicki ucinci antiljudski od 90-tih do sada i neustavna postupanja od kako je postao nelegitimni predsednik Srbije.

    1. Sulejman Hasani: Ako za nekoga glasa preko 55% građana na predsedničkim izborima, taj je ligitimni predsednik svoje države, to bi trebao da znaš Suljo Hasani.

  2. Steta sto ne mozes da povedes jedno 400 autobusa punih sendvicara da ti klakerisu tamo.

    1. Jovan:Ne treba njemu u Tirani niko. On je sam sposoban da na najbolji način zastupa interese Srbije i njenih građana.

    2. Auuuu…bre Jovane, cemu toliki hejt covek je bre nas Srbin, stoji iza nas, nije na strani Albanije, pa da ga koliko kamenujes POBOGU!

    1. Nikola:Ma kakve demostracije, kakvi bakrači.To je obična blamaža.

  3. Nisi navikao, umislio si da te ljudi vole, ne prijatno ti je,zanimaju one tebe i te kako. Ima li izjave , intervjua a da ne slaze nesto????? Lazov bio, lazov ost’o. Tuga. Bruka.

  4. Strasno je kada jedan drzavnik mora da ide u zemlju koja je jos na nivou plemenskih zajednica.

  5. dobro vucic kaze naviko je on na demostracije radikali su naj visev setali ulicom beograda i otimali vlast i sad nedaj vucicu FOTELJU B nikom nedaj se

  6. Slicno divljanje cela Srbija gleda subotom. Ziv covek se na sve navikne.

  7. Protesti su nama kao dobar dan. Problem je sto njihovi protesti nista nece promeniti,jer je svet svestan lazi koje pasiraju Albanci.

  8. Tebe nista ne zanima,sem da si najlepsi.najpametniji i covek koji ce uci u istoriju jer tvoji potezi su istorijiski kako ti sam o sebi kazes. Vucicu ne postojis ti sam i najblizi tvoji prijatelji vec i generacije koje ce se roditi i 2020 i 2040 i 2050 onda neces imati poltrone koji ce te braniti vec pljuvati.

  9. Bez obzira na sve ne bi smelo da se dopusta Pristini da se ponasa kako ona zeli!

  10. Kao što Šiptari imaju mnogobrojne uslove tako i Srbija treba da bude odlučna u svojim zahtevima. Ukidanje taksi na prvom mestu a tek onda nastavak pregovora. Podrška Aleksandru Vučiću u lavovskoj borbi za KiM.

  11. Ovakvo postupanje, demonstriranje i ucenjivanje je za svaku osudu, i svakako ne treba pristajati na to.

  12. Sta drugo ocekivati od teroristicke organizacije kao sto je OVK.

  13. NI NE TREBA DA GA ZANIMAJU….RADI SVOJ POSAO I BORI SE ZA SVOJU ZEMLJU

  14. Naravno, ne spusta se na njihov nivo! Zna zbog cega je tamo, na njih ne obraca paznju!

  15. Krajnje primitivno ponašanje Albanaca.Vreme je da medjunarodna zajednica otvori oči i odreaguje na nasilje i nerede.

  16. Dokle god pravila ne budu ista za nas i za Prištinu,neće biti nikakvog pomaka u razgovoru o Kosovu.

  17. Demonstracije apsolutno nisu tema interesovanja predsednika Vučića koji ima zadatak da se bavi daleko bitnijim stvarima!

  18. Smeta Albancima nepokolebljivost i principijelnost Vucica i drzave Srbije.

  19. Demonstracije su bile nekada i to je proslo vreme, predsednika zanimaju vise neke druge stvari ,mnogo bitnije od toga.

  20. što više oni tamo demonstriraju protiv Vučića, to znači da se on više bori za Srbiju

  21. Može i cela Albanija da protestvuje, ali Srbiju uplašiti neće.

  22. Mogu oni da demonstriraju koliko hoce. Umesto da prijateljski docekaju coveka koji hoce da resi problem i da zajedno nastavimo dalje.

  23. Podrska predsedniku, nije lako suociti se sa onima koji nama i nasoj zemlji zele najgore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.