Vučić neće ići na Svetsko prvenstvo u Kataru zbog situacije u zemlji: Slede sastanci sa Boreljom, Lajčakom i "možda sa Makronom" 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je otkazao posetu Egiptu i Kataru, zbog čega neće ići ni na svetsko prvenstvo u Kataru gde će igrati reprezentacije Srbije.

„Narednih dan i po provešču u Parizu gde su se sastati sa Boreljom i Lajčakom, možda i Makronom. Otkazao sam posetu Egiptu, u napred i Kataru, neću moći da idem na otvarenje prvenstva niti naše utakmice zbog situacije u zemlji. Videćemo šta možemo da uradimo da bi se umirile tenzije na Kosovu“, rekao je Vučić i dodao da su želeli incidente, sukobe i poniženje srpskog naroda.

„Vi vidite da ne odustaju od preregistracije, da ih ne zanima rad na stvaranju ZSO. Sada je sasvim jasno da mi poštujemo reč i potpis“, izjavio je Vučić, prenosi Nova.rs.

Dodao je da će policajci Đurić i Filipović nakon ostavki „raditi u odličnim uslovima“ za svoju zemlju, da neće imati niža primanja, te da će njihova situacija biti dobra.

„Za sve ljude dole ćemo se pobrinuti, možemo da kasnimo dan, dva ili tri, ali nigde nećemo kasniti mesec dana. Srbija će brinuti o svojim ljudima“, naveo je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari