Vučić: Nema vanrednih parlamentarnih izbora

Ostavite komentar


  1. Naravno da nema vanrednih parlamentarnih izbora. Zato sto bi bilo previse i za nas da nam ponovo americki ambasador Skot oderdjuje ko ce da udje u parlament.

  2. A sada podnesi ostavku kao sto si i drugima drobio preko tvojih satelita. Ali od toga nema nista jer za to trebaju m…

  3. Konačno i do toga da dođe…. Očekivano i sada i zvanično, ove godine to bi bio samo trošak i ništa više

  4. kAKO ,,ON,, ,,čuje,,MAJA je,,raspisala,,,izbore,, za poneke,,opštine, Inače se,,zna,, da se,,U Svakoj,demokratskoj zemlji,, Ovakovi KAO MAJA NEBI se NITI U SNU NAŠLI na položaju Predsednice Parlamenta zbog istovetnih,minulih IM,,radova,,i sadašnjih,,dostignuća,,.BILI BI ZA DOBROBIT OVE razorene zemlje od ovakvih,,mesija,,I POMAGAČA,MU,i kao ,,tvorca,zlatnoga doba,, samo I ISKLUČIVO, ZA ,,MENTALITETNO,, istovetne,, DemoNkrate,, NA JEDNOM,,SPCIJALNO,,OBEZBEĐENOM ,,RADNOM MESTU,,PA MAKAR IM TAMO BILO I,,ZLATNO DOBA,, LIČNO,.BIće da je onom AVijonu ponestalo,,goriva,,,za sledeće,,letove,,po najnovijim,,istaživanjima,, uz pominjenje,,srBskih i Stranih,,RADNIH,, GLAGOLA,,,MASE,ANKETIRANIH NEIDIOTA.. kOJI JOŠ UVEK,IMAJU,,SREĆU,DA IHOVAKVI,,NESPAVAČI,,I,,HOBI,KAMPANJEROSI,, KONFABULISTIČKI,,PRISEĆAJU,, SVOJIH,,FISKALNIH KONSOLIDACIJA,,ŠTETA ŠTO I FEST NEMA,,ZLATNU MALINU,, ILI NEŠTO SLIČNO,OSVOJIO BI JE BEZ,KONKURENCIJE,.GLATKO..KAD je ,bal,, nek je bar JAVNI fantombal, IZRASTAO IZ 90tih,pa se SVI međusobno prepoznaju i ispod ,,maski,,.Opet se,,slučajno,, I ,,HARIZMATIČKI,,telepromtovao,preko SAVAMALE,,,DR,, MALIJA,I,, VOJVODINOG,,STATUSA,,..dok je,zorno,slušao,,savetnike,,.a s obzirom na ,,ONOLIKI BROJ,zaista MU Je bilo portrebito,,,MNOOGO VREMENA,,pa Da Se poravna,, javno s omiljenim,i,,naturalno,, usvojenim RADIKALSKIM MU, MENTALITETOM,, KOJI MU JE,,SREĆOM,,PO SRBIJU, DRUGA KOŽA.,.Ni hiljadu puta ponovljene LAŽI NEPOSTAJU ISTINA MAKAR IH ,,PREDOČIO,,NA ,,EKSKLUZIVAMA, OVAKAV,,TERMINATOR,svega što je postojalo u Srbiji dok,,On,,nije,,,odlučio,,da se,,pozabavi,,njenom,budućnošću,, i USTAVOM,,ZAKONIMA, I ,,RESORIMA,MENTALITETNOG,,MU ,,TIPA,,,,, prekalupljenim na ,,kalupe ,,nekih tamo idiota, gde god Da IH JE LIČNO,,ZASADIO,,.ZALIVA,,IH I,,ŠTITI,, LIČNIM ,,KIŠOBRANOM,, DA SE NEPOKVASE I NEOZEBU,,OD ZAKONA…

  5. U stabilnim demokratijama zna se i za predsednicke izbore bar godinu dana unapred kada ce tacno biti a mi ne znamo jos uvek kad su nasi u aprilu! Od cega to uopste zavisi? Ovde se radi o cistom sikaniranju naroda i o izbegavanju da dijaspora, koja naravno planira sve mesecima unapred, doleti i glasa protiv nazadnjaka! Koji je datum odrzavanja predsednickih izbora g-do Gojkovic?

  6. Ej Verice "Verice" samo ti veruj u to što si napisala (ao). Pre neku godinu (bogami ima više, kako vreme leti) ste palili američku, nemačku i druge ambasade za koje ste dobili naređenja. Naravno palili ste i američku zastavu, da ne spominjem hrvatsku, ali to ne znači da nećete koliko sutra, ako AV proceni da je to probitačno, ponosno nositi te zastave visoko uzdignute…

  7. Garantujem da ti Vucicu ne znas gde se zakopcavas! Ko ti je rekao da ce biti parlamentarnih izbora!? I zasto!? Verovatno ti je predlozio neki totalni idiot koji je ucestvovao u akciji rusenja Savamale!? Ti si Vucicu, sramota i nesreca ove Srbije. ZBOG TEBE VUCICU SVAKOG DANA SRBIJU NAPUSTI 100 MLADIH OSOBA! EJ!!

  8. Pa lepo je to izmatematicio predsednik vlade. Sta ce mu parlamentarni koji mu pruzaju mogucnost jos samo 3 godine mahnitanja kroz institucije sitema, kad ovim sto je unapred izracunao, ima mogucnost jos godina da mahnita i dalje.On je najpre izracunao koliko moze kroz svoju apsolutnu kontrolu i racunanje glasova namaci za njegovu ubedljivu pobedu u prvom krugu. On je dovoljno inteligentan da se bez proracuna da moze namaci glasova koliko god mu bude trebalo, ne bi ni upustio u ovu cirkusariju promene premijerske fotelje za fotelju predsednika Srbije. U to budite sigurni. I tako ce to na kraju i biti.

  9. E Vucicu, ne pits se ti za izbore vec kako ti naredi BRISEL I BERLIN ti tako moras da radis!!!!Tesko samo nama dok si ti jos na vlasti!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.