Potvrđeno Danasu: Vučić nije u bolnici, dobrog je zdravstvenog stanja

Ostavite komentar


  1. Još jedna pokazna propagandna vežba: režimski mediji plasiraju lažnu vest, iskoriste priliku da pljuju po opoziciji jer se navodno neki raduju a onda najveće šlihtare i „najstarije dete u Srbiji“ pošalju patetične poruke podrške vođi i tati! Sramota šta rade i čime se bave!

  2. Nemogu da proslavim prvi maj, e razboleću se od tuge i ne mogu da popijem čašu vina. Živeli!

  3. pitam vas pretplatijo sam za nasu tv zbog sporta nista ne prikazujute delimicno a pokazujete hrvatsku sloveniju makedoniju nemacku italiju i da nenabrajam druge o cemu se tu radi skaj sport pokazuje strance ne nase sportove za koga ja placam televiziju ukljucite za dijasporu pozdrav za srbiju i republiku srpsku

  4. Menjali su mu terapiju jer je u poslednjem periodu postao rezistentan na set sedativa ali nije prigodno napisati „predsednik hitno primljen u nadležnu psihijatrijsku ustanovu“.

  5. Kada pomislim šta ga čeka 2.maja u Briselu, nebi me čudilo i srčanI udar da je dobio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.