Vučić: Ništa oni meni ne mogu

Ostavite komentar


  1. re: Vučić: „Ja nikad ne spavam.“

    Kako neko može da shvata ozbiljno nekog ko u emisiji na javnom servisu kaže da nikad ne spava?

    1. Ja slušam i ne verujem.
      Da se samo prekrstiš u čudu pred tolikom željom da se predstavi kao nadčovek, supermen, …, šta li..

    2. Ja mu verujem da ne spava. Često oni koji imaju nečistu savest imaju problem da usnu miran san. Ovom diktatoru vučiću očito u san dolazi ubijeni Oliver Ivanović i ko zna ko sve još. Sada provocira narod na sukobe, želi čitav narod da uvede u svoje ništavilo jer mu terapija ne pomaže. Nije mu dovoljno da kao matora seoska torokuša laje o svima na televizijama i „k’o kurva priča o poštenju“. Ovom ludaku nisu dovoljne ni milijarde koje je ukrao sa Malim, Slinom, večitim zamenikom Vesićem i ostalim kleptomanima, već hoće krvoproliće. Na kraju će kao „ker da beži kroz tarabe“, zajedno sa bracom Andrejem, Nikolićem, Šešeljem, Dačićem i ostalim članovima mafije. A i ona „partnerka“ Olivera Ivanovića će kroz iste te tarabe da beži iz ministarstva gde „radi kulturu“. Psi i pacovi će se razbežati čim narod uzme motke u ruke. Taj dan se bliži !

    3. Nesreca Srbije nije sto Ovaj postoji, vec sto nije intervju radjen u „Lazi“!

  2. Samo se ti duvaj.Lazna je to slika koju prezentujes narodu.Ne bih ti bio u kozi nizasta na svetu.

  3. Nisam gledao. da li je odgovorio na sva pitanja ? Ili je po običaju pričao nešto nepovezano !!!

  4. Kažu da je gordost najveće zlo u čoveku. A evo očitog primera. Moć mu je oduzela pamet, razum i mudrost kako to obično i biva. A svemu jednom dodje kraj. To je samo opozicija predsedniče, nešto sasvim obično i uobičajeno u demokratskim državama.

    1. U demokratskim državama možda.
      Vučić je doveo provokatora koji je vikao u megafon – VAS TREBA NA KOLAC, VAS TREBA NA KOLAC!
      Naziva opoziciju fašistima što će mu Srbi naplatiti tako da neće znati štaga je snašlo.
      Srbin takvu uvredu NE PRAŠTA, Vučiću.

  5. Ha, ha, Veliki Vođa kao da je ukrao tekst Radovanu III: “Mene nikad neće uhvatiti!“.

  6. Interesuje me samo, kako je prošao pored one tri studentkinje koje su ga čekale na vratima? On je kao išao peške, a one ga nisu videle i niko od prisutnih??!!!! Nije on samo lažovčina, to je već bolest – ali odavno to svako zna.

  7. Rekao si im da dodju, Vučiću, da se ne lažemo.
    Čemu objava pre odlaska – Dolazim u Upitnik, nisam snimao unapred emisiju?

  8. Ne spava,a sanja puteve,mostove,pruge.Pa koga laze.Ako ne spavas ,znaci nesto sa tobom nije u redu.

  9. Moze biti jos gore:,,Nisu još uveli preke sudove a mogl su. Nisu još uspostavili logore i ko zna kada će. Nema još prinudnog otkupa a možda ga neće ni biti. Nisu još skroz ukinili penzije. Čipovanje još nije postalo obavezno. Homoseksualni brakovi nisu još sasvim zaživeli. Još ima šta da se pljačka. Još ima šta da se izdaje. Policijska država tek je u povoju itd. Itd.,,

  10. „Nista mi oni ne mogu“?! Novi hit? Slicno, ali ipak brze, bolje i jace zvucis u duetu sa Dodom Ronhilom u „Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine!“

  11. Lupas sta volis, jezdis bez mere i rezona, krsis i lomis bez stida, moze ti se da pljackas, lazes, vredjas… otkazale su ti sve ljudske kocnice, moj Aco. a imao si sansu da ucinis nesto novo, dobro i vredno … Gde ces i kako zavrsiti, nije tesko nazreti..

  12. Ja bih želela da gospodinu predsedniku postavim par putanja i to: 1. Da li voli da prdi u krevetu ispod jorgana. 2. Da li prdi glasno ili se samo upuva. 3. Da li to radi redovno ili sporadično.

    1. Odgovor je DA, normalno je da prdi. A da li to čini često kao što se pojavljuje u medijima i smrdi gospodji prvoj dami da joj para nos, da pitamo nju. Naravno da ako se i ona odaziva time da zajedno to čine kao u horu, onda se to u muzičkom svetu zove dvoglas

  13. Jos jedna od milionskih lazi.Dosao je pesice i niko ga nije primetio a novinar N1 je bas bio u Aberdarevoj ulici

  14. Najaci deo je bio, kako je i tati smanjio penziju sa 100.000 na 85.000, al sada sa povisisicama ponovo ce biti 100.000…

  15. Da li je moguće da na RTS-u nema nijednog „čoveka“ koji sme da se oglasi i kaže jel emisija snimana u studiju na košutnjaku ili u takovskoj.

  16. Da ti postavim prvo pitanje, posto to nije moguce ni u uputniku zato sto ne odgovaras na pitanja, prvo otac ministra Stefanovica izvozi naoruzanje – municiju , DA ILI NE, i nije problem u tome sto on to radi, i sto je sve to po nasim propisima i tvoj odgovor da nije ucinjeno krivicno delo je TACAN, ali da je to zaghvaljujuci sinu ministru MOGAO DA RADI TJ DOBIJE SVE DOZVOLE JE TACNO T A C K A. Posto nemas pojma sta je moral i sukob interesa i nemas pojma kolike je novce zgrnuo e to niko nema pojma.
    Sto se tice BOLNIH REFORMI, odgovori mi koje su to bolne reforme osim PLJACKE PENZIONERA i laznog povecanja penzija, jer poskupi struja TV i krece dalje, e na ta pitanja nikad neces odgovoriti, A STUDENTI BI TE ZESTOKO PORAZILI I NA HEPIJU KOD MARICA SA SVE NAVIJACKOM PUBLIKOM

  17. Kako štetni i po društvo i pojedinca opasni mogu biti ljudi koji zbog svoje ograničenosti neograničeno veruju u svoju pamet i pronicljivost i u tačnost svakog svog suda i zaključka.

  18. Tako je mislio i Milosevic, a bio je daleko voljeniji u srpskom narodu…bar u prvim godinama svoje vladavine da bi posle dosao na ovo sto Vucic ima sada… 25-30 % gradjana koji su za njega bilo zato sto ga stvarno vole, bilo iz interesa, bilo iz straha. Takodje, imao je oko sebe daleko pametnije i sposobnije ljude… i na kraju je zavrsio kao sto po pravilu zavrsavaju takvi ljudi.

  19. prvih 40 minuta je govorio o opoziciji, to dovoljno govori o njegovoj mržnji prema svakom ko nije njegov poslušnik.

  20. Fašizamje je kada ljudima zabrani kretanje??? ALO BRE pa ti si zabranio ljudima kretanje na mutingu opozicije autobusima da prevoze.novinarima da pišu istnu…. .. DOKLE ćeš uništavati ovaj narod?

  21. Da li vise verujete meni ili svojim ocima? Pa covece ulice oko RTS-s su bile blokirane satima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.