Vučić: Nudio sam obezbeđenje Ivanoviću ali je odbio

Ostavite komentar


  1. I? Kako bi ga obezbedjenje spasilo od metka, bombe,..?
    Svojeg coveka si izvukao sa KiM….

  2. Posto je poznato koliko predsednik zna da masno laze (najnovija notorna laz je broj protestanata na skupu opozicije i gradjana), nista mu ne verujem. Mrtva usta ne govore, pa Ivanovic ne moze da potvrdi ono sto AV prica, a njegova partnerka (nevencana zena) koja je izvesno ta osoba iz blize porodice deluje sasvim nepouzdano jer se jako lepo slaze sa autorima kampanje protiv Ivanovica, posle koje je likvidiran. AV, smanji dozivljaj!

  3. on nekome govori da laže.ovo što radi Radi Trajković radio je i Oliveru Ivanoviću.za oboje je govorio isto:da rade za interese Albanaca,da su izdajnici,potpuno isto.vjerovatno je nudio i Radi Trajković obezbjedjenje?
    Propaganda dostojna gebelsa,žrtva postaje i krivac i zločinac. Od ubistava Ćuruvije,Stambolica, 16 radnika RTS,Djindjića,Olivera,svuda tragovi vode prema njemu,ili je umiješao prste ili se bar napio od sreće zbog ubistva.

    1. Promeni saj Miško.Idi na Pink.rs ili informer pa čitaj sve što ti volja.Tamo nema Vučića u ovom obliku.Tamo je zlatno doba.

  4. S obzirom od koga je došla ponuda za obezbedjenje, nije ni čudo da je Oliver to odbio.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  5. Da li je to najuze okruzenje , supruga pokojnog Olivera ? to je zaista pouzdan izvor! bravo, skorz si nas opet zbunio, kako si samo posten i dobar! Blago nama sa tobom.

  6. Laze pinokio, cim zine.
    Laze „covek“ i ne trepce. Ljudi, mene je strah od ovoga coveka, jer ovo prelazi u patologiju, i sam bog zna na sta je spreman.
    Nisi mu nudio obezbedjenje, jer sam bio Oljin dobar drug i znam dosta.
    Lazovcinooooooooooooooo !!!!!

    1. Pa svi mi više verujemo Radi Trajković nego Vučiću. Koloko moraš biti glup pa da veruješ tom psihopati? Teška srca moram pruiznati da i Albancima više verujem nego njemu, oni se bar iz interesa moraju dodvoravati međunarodnoj zajednici i dovoljno su pametni da to i čine za razliku od ove budaletine koji se svađa sam sa sobom i sa celim svetom.

  7. Prosto sam zapanjen kako pinokio nije objavio ime bliskog člana porodice koji zna da je nudio obezbeđenje.
    On tako lako saopštava imena i etiketira sve koje mrzi i koji mu smetaju.Pravi spot i etiketria Olivera a sada mu je tobože nudio zaštitu?
    Ko je lud da veruje u to?
    Osim naravno udomljene vladine službenice.

  8. Pa normalno da će reći da kad si je zaposlio i vladi, a i bolje da ćuti nego da prodje kao muž,…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.