Vučić o aferi „Ruski špijun“: Ako Rusi imaju šta da nam zamere, voleo bih da čujem

Ostavite komentar


  1. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, da je što se njega tiče, afera s ruskim obaveštajcem u Srbiji zatvorena još posle njegovog razgovora s ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Kako sad to ? Zar nije odlican student, nacelnik uprave za analitiku BIA Relja Zeljski izjavio sledec „Sve mere koje su u nadležnosti BIA i VBA u ovom konkretnom slučaju se veoma intenzivno preduzimaju i biće preduzete na tom profesionalnom planu maksimalno odgovorno i blagovremeno“ ?!

  2. Ovu izjavu Vucic je dao iz Socija i to nigde nije navedeno. Postavlja se pitanje na koji nacin je doputovao u Soci? I o tome se cuti u svim srpskimmedijima.Sta je sa zabranom lekara da ne sme leteti avionom mesec dana ? Ako to ne saznamo od novinara Danasa, ostace zatamnjeno u sklopu sveukupne tame u kojoj se drze kao taoci fradjani Srbije ! Molim ne cenzurisite i obavestavajte nas kao i do sad, tacno, iskreno i otvoreno.

    1. Kako, bre, kako je stigao u Soči? Pa preko koridora brate, tj na leđima direktora koridora g Babića.

  3. „Ako Rusi imaju šta da nam zamere, voleo bih da to čujem“. Ne razumem. Koliko sam razumeo, njihova tajna služba je uhvaćena kako operiše na teritoriji Srbije a ne obrnuto. Valjda bi trebalo Srbija Rusiji trebalo nešto da zamera, makar kobajagi.

  4. Pa šta mogu da zamere kad ste se lepo i kulturno izvinili što su ruski obaveštajci vršljali po državi u kojoj ste vi predsednik. To niko na svetu nije uradio, vi ste prvi i neponovljivi sa tako pomirljivim stavom prema špijunskoj aktivnosti druge zemlje. Ceo svet uči od vas šta je međunarodna empatija i odbrana nacionalnih interesa uz punopravno izvinjenje bez pratećih mera. Svaka čast predsedniče. Ne sumnjam da će vas Putin potapšati po leđima kao Klinton onomad. Kako god se okrenete vi ste na izvolte – sve za dobro Srbije.

  5. Izjava sveznajuceg da „vise necemo kupovati naoruzanje“ mozda ima veze sa izvozom mina u Ukrainu. Mozda je Vladimir rekao „NJET“ za lazove i izdajnike.

  6. Ovaj Naučnik u Pravu gde je imao sve desetke ni u Sudstvu i ni u Tužilaštvu gde nas RTS zadavi večeras sa rupama u Zakonu i tu nemože predsdnik da se pokaže sa svojim desretama iz Prava i tu rupe,ali Mali zna Dipolomatiju,Vojne nauke,Ekonomiju to mu je biser,gradjevinrastvo,Medicinu ,Prosvetu,Zavid za
    zapošljavaljeNBS ,Statistisku,Bioologiju,Ekologiju,rodjen za sve,sem Pravnih ili pravih nauka,to je dokazano sve desetke.Rodjeno dete za sve nauke.Izeš Pravo tu advokati neka traže rupe.Cirkus.Večeras u Vašem gradu sutra u Novom Sadu itd.Mi smo u Cirkusu,a ne On-Čoveče ,molimo te bar u svojoj delatnosti ,gde su imao desetke i nisi kupio Diplomu pokaži dokaži da tu delatnost uredimo.To mi deluje ko Onaj kada je stao pred Vukov spomenik i rekao,,,Jao Djuro ,kada se setim ,tvog Djačkog rastanka,Dodje mi da se rasplačem,,,,E to je priča o pertlama,a ne o cipelama.

  7. Pa to Vucicu da vodis samostalnu politiku, nejde, toliko lazes, ( kad si okruzen ministrima lazovima) a sad i i u svojoj samostaloj politici ODE PUTINU DA PODNESES RAPORT, a onda povedes novinara tv Pink.i pricas o Djilasu(stalno imas nocne more) i tzv opoziciji, i dobijas tesko pitanje , hoces li Putina zvati u Srbiju

  8. A VI GOSPODO SA N-1, zasto niste prekinuli program i objavili intervju PREDSEDNIKA VUVICA IZ SOCIJA, TEMA JE DJILAS I JOS JE LEPO REKAO DA VAS SA N-1 I NOVINARE DANAS- VOLI NAJVISE NAJVISE NA SVETU
    (podseti me na bivseg ) VOLIM I JA VAS

  9. Natpisi u novinama su prestali isti onaj dan kad se Vučić sreo sa ambasadorom Rusije. Čisto da se zna.

  10. Možda da im se izviniš, u duhu one poruke iz Vašingtona, kada si se smejao rektorki i studentima, izvini se Đuri.

  11. kako završena ? pa valjda treba da im uručimo makar protestnu notu ? bez toga mi smo klasičan ruski satelit.

  12. Pa valjda mi treba njima da zameramo što nas, kao prijateljsku zemlju, špiuniraju. Više ne zna šta priča. Bena.

  13. Prosto receno, borba dva klana za prvo mesto: klan za drogu i klan za oruzje… To je ta naprednjacko mafijaska stranka u ciju je zamku upao narod Srbije. Za vodje ta dva klana, Seselj, njihov tvorac, je mala maca…

  14. dobio je zadatak od zapada da pokvari odnose sa rusijom, a sad ide kod rusa da ih zamoli da za to imaju razumevanja

  15. Kakav nonsens! Robna razmena veća jer Srbija uvozi više energenata iz rusije?! A koliko i čega je više tamo izvezla?! Više kupuj a manje prodaj pa će ti saldo biti bolji? Matematika za teletabise! A i ruska „pružena ruka“ će biti u stilu: evo helikoptera,a sad pare na sunce,u tu ruku!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.