Vučić o Anketnom odboru: Nisam se mešao u to, za mene je reč roditelja najvažnija

Ostavite komentar


  1. A zašto on i njegovi ne kažu da nisu svi roditelju bili protiv AO već da je bilo i onih koji su podržavali njegov rad. Uvek on i njegovi kažu samo onaj deo koji njima odgovara.

  2. Kakav serator! Što nije poslušao roditelje odmah i uradio sve što su tražili, od obustave školske, smene direktorke, pronalaženje druge škole umesto kasapnice za đake Ribnikara

  3. Da su roditelji hteli(smeli) da traže ostavku Gašića i Vulina i tada bi tako govorio!?

  4. Ako je tako zašto im ne ispuni i 7 zahteva koje traže još od same nesreće?

  5. Izvinite predsedniče, ali kako poštujući Ustav i možete da se mešate? Zar ne bi trebalo poštovanje najvišeg pravnog akta da bude najvažnije? Zato smo tu gde smo.

  6. Svaki tenk na otvorenom ako smanji brzinu ispod 30 km/h je uništen momentalno,da mili po utabanoj stazi i gnjezdi se dva minuta je katastrofa pri tome okrenut ka neprijatelju maksimalnim profilom,
    Totalno razočarenje,neznanje….

  7. Zaviša: Roditelji nastradale dece su poslali zajednički dopis da AO ne treba da se meša u istragu koju vode nadležne službe i šta tu tebi tu nije jasno.

  8. Mama: Zašto pričaš što nije tačno. Sve što su roditelji nastradale dece tražili, država je ispunila.

  9. Alex: Pa to su politički zahtevi koji nemaju nikakvu vezu sa tragedijama u „Ribnikaru“ ni u okolini Mladenovca.

  10. Za formiranje Anketnog odbora za utvrđivanje okolnosti o dva masovna ubistva u Beogradu u maju mesecu i zaustavljanje njegovog rada nikakav uticaj nije imao ΛV, čudo? On se pita za sve i svašta, on obavlja sve državne funkcije i šire, a nosioci funkcija služe da aplaudiraju šefu, klimaju glavom i poltronišu se istom šefu, oni ne smeju ni da pr*nu bez njegovog odobrenja. Smešno, zar ne?

  11. Ali neko drugi je govori umesto rekose neki advokati predstavnici roditelja da je bila molba a ne zahtev. Ziveli

  12. da se ti inče „nikada“ i „nigde“ ne mešaš!!!!! A Ustav nije bitan?? Verovatno si ustavno pravo polagao kod Šešelja!!!

  13. Da, ti ne zloupotrebljavaš tragedije za ličnu promociju! Ono dete koje si spašavao iz snežnih smetova te je pozvalo mobilnim telefonom da ti lično dodješ da ga spasiš u fensi kaputiću i bez kape, obavezno! Poštenjačina! Gotov si!

Ostavite komentar


Politika

Novi Sad: GIK proglasio još dve izborne liste 10

Novi Sad: GIK proglasio još dve izborne liste

Gradska izborna komisija proglasila je sinoć još dve izborne liste za izbore za odbornike Skupštine grada Novog Sada 2. junaPotvrđene su liste grupa građana "Heroji - Miša Bačulov" i "Ćale ovo je za tebe - Petar Đurić, a prethodno je GIK proglasio 11 izbornih lista za lokalne izbore u Novom Sadu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.