Vučić o Danasu: Ja govorim ljudima šta je tačno i šta nije tačno

Ostavite komentar


  1. …radi Tanjug, ali novi, Vučićev…
    …i opet nismo zadovoljni…
    …ooo kakvog li naroda!?
    …treba menjati narod,
    Vučiću je to prirodno
    neizvodljivo…

  2. Konacno si rekao istinu tacno je da govoris ljudima sta je tacno a sta nije, objasnjas kako mnogo bolje zivimo, kako su penzioneri trpeljivi a ne opljackani, nisi sredio pravosudje , tako da Kostici, Vlahovici, Dinkici Djelici, Labusi nece nikad odgovarati, a najnoviji lopovluk je dodela vile politickom ocu Tomi, od Bajcetine , Vikedindica na Savi, ogromnog stana , kod hotela u Zemunu-NBG, sve je tacno, prvo da dolaze stranci zbog jeftine radne snage, a onda kazes kako ostadosmo bez medicinskog osoblja, kazes kako je opala dramaticno nezaposlenost, a nekazes koliko je zaposleno, i koliko je otislo u beli svet , jos da smo usli u EU, malo ko bi ostao, pa ces ope da kazes kako smo sve znali i kako se ti Dramaticno boris za svoj narod i kako ce to istorija zabeleziti, necu vise, i ovo je previse.

  3. „Službeni glasnik“ objavio odluku o prestanku rada Tanjuga!Kako se navodi, Vladina „Odluka o pravnim posledicama prestanka Javnog preduzeća Novinska agencija Tanjug“, koju je potpisao premijer Aleksandar Vučić 3. novembra, stupa na snagu danom objavljivanja u „Službenom glasniku“. Telegraf 5. novembar 2015 | 19:51 kako je moguce da je potom Tanjug nastavio sa radom do danasnjeg dana kao ekskluzivni potpisnik svih vesti o vama gospodine aktuelni predsednice Srbije?
    Nisam imao prilike nigde da procitam da „neko hoce da gasi Tanjug“. Kako je moguce ugasiti nesto sto ste viv ec ugasili pre tri godine ali da mislite da to dobro radi.
    Najposle na Koraksovoj karikaturi u Danasu vas nema nacrtanog. Mozete li da sastavite jednu istinitu recenicu u vasim izjavama , posto izjavljujete da vi govorite ljudima sta je tacno a sta nije.

  4. Demokratija se danas zloupotrebljava! Pitam se da li pojedinci smeju da se tako ponašaju prema svom šefu na poslu? I koje bi posledice bile?

    1. Znači ako dobro razumem Vaš pasus. Predsednik je svima nama šef ili šta ste tačno hteli da kažete?
      Hvala na odgovoru,
      Srdačan ppzdrav,
      Miloš.

    2. Bravo botu,nadam se da si dobio sendwich sa prsutom i kajmakom,jer si super upucen kako danas izgleda demokratija…

  5. Da čovek ne poveruje da je završio Pravni fakultet i još se hvali visokim uspehom. A gazi po ustavu kao po otiraču.

  6. Izađi na tv duel pa objašnjavaj šta je tačno a šta nije. Skoro 7 god.bežiš od sučeljavanja kao đavo od krsta, smeš da sedneš u studio tek kad ti nameste publiku za padanje u nesvest a voditelj može da bude i drška od metle koliko je bitan i potreban. Veće kukavice od tebe nije bilo, ne brini – kao takav ulaziš u istoriju. Pa tebe, čoveče, strah od karikature, a kamoli od toga da se suočiš direktno sa bilo kim ko ume da misli. Kako ti uopšte sebe pogledaš u ogledalu i šta vidiš, nije mi jasno. Očigledno naslovnu stranu ‘Danas’-a. Nije tebi dobro, nesrećniče.

    1. Konačno da neko pogodi u centar.
      7 godina jeftinog, žovijalnog i lažljivog monologa.
      Kako reče izuzetni gospodin Ljubodrag Stojadinović u jednom od svijih tekstova „kada Vučić bude pao, njegovo Ja će biti najnebitnije od svih Ja za koje smo čuli“.
      Odbratno je više.

  7. Njega ne treba crtati kao Hitlera jer on tako nesto nije. Treba ga crtati kao don Karleona, bosa sicilijanske mafije jer on to zaista i jeste!. Problem je sto crtac pripada rivalskoj napuljskoj mafiji…. i glup je da to razume.

  8. „Istina iz Čipuljića! je kao voda. Uvek nađe svoj put do lakovernih glava zato Vođa može mirno da spava.

    1. Šta hoćete? Dolazio sa Pala na ispite u pratnji dva bodigarda, pa aj ako smiješ 1990-1995. genseku SRS-a dati manju ocjenu od 10.

  9. Da li je tačno da si,g.AV,javno obećao ovom narodu da se nećeš kandidovati za predsednika države,da te to ne zanima,pa si ipak zaseo u predsedničku fotelju?!Da li je tačno da ste potpisali odluku o prestanku rada TANJUG-a(pomenuo i komentator „Jovan“),a on i dalje funkcioniše?Otvorio sam prozor,po tvojoj instrukciji,i NISAM video da bolje živim,kako si ti obećao!Vidim „informer“,“pink“,“srpski telegraf“,“alo“,“kurir“…pozlilo mi pa moram u TOI-TOI,sorry!

  10. Strasno je predsjednika države crtati kao Hitlera bez obzira iz koje stranke dolazio. To je bezobrazno i krajnje podlo.Možemo ga podržavati ili ne,ali ga porediti sa najvećim zločincem u istoriji čovečanstva je zaista nehumano.Takodje mislim da i iz ovog drugoga tabora konstantno ljude nazivati lopovima je takodje strasno,ako to jesu,prikupite dokaze i hapsite ih. Pa nigdje u svijetu,pogotovo u ne u zemljama čijem krugu želimo da pripadamo takve stvari nepostojeći. Stoga mislim da i vlast i opozicija treba da budu primjer građanima kako da argumentovano bez uvreda i ponižavanja jedni drugih pokušaju da izgrade sistem u kojem će svi gradjanin da žive bolje,a ne jedni crtati Hitlera a drugi ove nazivati kriminalcima.

    1. Razumem Vašu brigu za predsednikom, on Vas je, sa svojim saradnicima, 95. izveo na put, put bez povratka iz Vašeg rodnog kraja… a nema raja bez rodnoga kraja!
      Samo ga Vi podržavajte, Vi imate i pasoš i putovnicu, pa kad god hoćete, možete i da otputujete u beli svet, osim u rodni kraj.

  11. Ти си Ацо Драмосеру једна пропала БЕДНА КУКАВИЦА а уз то си и ВЕЛИКОИЗДАЈНИК.

  12. Кад неко годинама говори лажи и на крају сам поверује да је то истина онда таква особа мора да се хоспитализује. На жалост одлагање хоспитализације нашег Поглавице имаће само веће последице по њега.
    Е сад ако се препознао у лику Хитлера онда у реду. Ваљда он најбоље зна какав је. Чак мислим да је ово прва истина коју је јавно изрекао.

  13. Pa ti si baš lik. I rođenoj majci si objašnjavao šta je istina a šta nije u vezi sa težinom prilikom rođenja, i to uživo u emisiji. Tako nešto može da izjavljuje samo neko kome je potrebna ozbiljna pomoć. Onaj koji nije odmah, sada lagano vidi istinu i ništa nećeš promeniti svojim svakodnevnim lažima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.