Vučić o izborima na Kosovu: Sada mi biramo kada će biti kraj okupacije, a to se neće dobro završiti – po okupatora

Ostavite komentar


  1. Ovi izbori su vredni po tome da bi se moglo pruziti usluge gradjanima severnog dela kosova.
    Kada spski politicari budu spremni da ucestvuju na izborima, odmah ce se odrzati drugi izbori.

  2. Samo 13 Srba izašlo na glasanje! Šta treba da im bude veći pokazatelj i Međunarodnoj zajednici i Albancima. Srpski narod na KiM pokazao odgovornost, odlučnost i jedinstvenost na miran način i Međunarodnoj zajednici poručio da neće učestvovati na cirkusu Aljbina Kurtija.

  3. Farsa od izbora u režiji Kurtija i Kvinte. Zamislite da u Francuskoj ili UK ne izađe 99% naroda na izbore, šta bi se desilo?

  4. Zasto se uopste Vucic obraca nama u Srbiji, sta nas briga za kosovare i njihove izbore, to je njihov problem a ne nas mi nemamo nikakve veze sa tim kosovarima.

  5. Pa ajd konacno izgovori tu rec PODELA KOSOVA
    i ti znas da mi Albanci 94 % necemo nikad vise pod vasim REZIMIMA da zivimo
    Ifi lobuj covece jesnom za svagda nek se podeli i da sa vama resimo jednom i zauvek,bolje MIROM nego ratom

  6. Ovaj dobio instrukciju da zaoštri stvari. To je ta igra zamrznutog sukoba u kojem mulj pliva po površini, kriminalci se bogate a narod plaća. I glasa da tako bude.

  7. Penilo se ne penilo,sporazum si prihvatio protiv Ustava,primena u toku,veleizdaja na delu i vozi

  8. Napokon pravo radikalsko lice,sada če svi videti ko ih je 10 godina lagao,mislim Europa,jer kod vas je to nacionalni sport

  9. Vučić nije besneo već rekao istinu Zapadu i njihovim predstavnicima. Samo 13 Srba izašlo na glasanje! Šta treba da im bude veći pokazatelj i Međunarodnoj zajednici i Albancima. Srpski narod na KiM pokazao odgovornost, odlučnost i jedinstvenost na miran način i Međunarodnoj zajednici poručio da neće učestvovati na cirkusu Aljbina Kurtija.

  10. Nas predsesnik je pametan i nece pristati na ono sto nije dobro za njegov narod

  11. Vidite, ista je ovakva bila situacija u Kninskoj krajini. Srbi su demagoški „potpaljivani“ od strane Beograda. Pošto su tu igru prihvatili, tamo više nema srba. Savet srbima sa Kosova: uzmite stvar u svojim rukama i okrenite se sami sebi!

  12. Zamisli ako tako budu razmišljali Albanci iz Preševa,Bujanovca i Medveđe i izvodili svoje zaključke?

  13. Dobro je da nije u žaru prozvao i Bajdena.Ovi iz Evrope kulturni,znaju da je čovek bolestan.

  14. Oho,uvodi u terminologiju „okupacija“, još da ubaci i „zamrznuti konflikt“ pa da ukapira ono što je 90% naroda odavno shvatilo -činjenično stanje i postavljanje prema „kosovskom čvoru“. Samo da se tu negde oko 1.maja ne upriliči „Južni vetar 2023“ identično hrvatskoj „Oluji“.

  15. Koga on laže , nismo magarci , razgovaraj tako sa njima,sram te bilo , jos ono malo Srba dole hoces da rasteras

  16. Al’ su popedili svaka im cast. Sada ti Srbi na severu nece imati nikakve predstavnike, potpuno legalno. A izbore su priznali svi u svetu. I sta je Vucic sa svojim kriminalcima postigao – da Albanci legalno upravljaju severom Kosova… prava pobeda, Bilo bi smesno da nije zalosno.

  17. Ništa mi ne biramo! Ti si već izabrao, samo ne znaš kako da to saopštiš, ne nama u Srbiji, nego Srbima na KIM!

  18. Они су лагали тебе ти си то знао ниси реаговао ти си лагао народ који ти је веровао икад је ствар завршена ти говориш како си лагао свој народ и шта сад лицемеру очекујеш од народа који ти је веровао а ти си га свесно лагао, да те награди доживотно ,

  19. Većini nažalost još uvek nije jasno da će Srbija početi da živi i da rešava svoje probleme tek po odlasku Vučića sa vlasti. Stvorena je takva atmosfera da bi Srbija bez Vučića bila izgubljena zemlja. Naprotiv, većinu problema stvara upravo njegova pojava, njegove izjave i njegova politika.

  20. 0.029 % Srba ce ostati na Kosovo naopak narod smo umesto da se izadje sto vise na izbore

  21. Šta? Čekaćeš da se NATO povuče sa Kosova. E, onda ćeš se načekati

  22. EU je otvoreno stala na Kurtijevu stranu, pljunuli su Srbiju i zato im nista vise ne verujemo.

  23. Srbi su se ujedinili i odlucili da ne izadju na izbore, Beograd na to nije imao uticaja niti je ista naredjeno, to su samo klevete ocajnih ljudi.

  24. A kada su Srbi pobedjivali na Kosovovskim izborima sa jednim albancem onda je to bilo OK

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.