Vučić o Ponošu kao opozicionom predsedničkom kandidatu 1Foto: FoNet/ Instagram predsednika Srbije

To je izvanredan kandidat. Sve su to izvanredni kandidati. Oni su pred pobedom. Video sam njihova istraživanja. Samo je još potrebno da se prebroje glasovi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Glazgova, u izjavi za Pink televiziju odgovarajući na pitanje o mogućnosti da Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke, bude opozicioni predsednički kandidat.

Da se o Ponošu razmišlja u pregovorima Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke i Narodne stranke o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima, pisale su novina Nova.

Prema Vučićevim rečima, opoziciji ostaje samo da pobedi nakon što objavi vest da će učestvovati na izborima uprkos užasnim uslovima.

– Što se tiče kvaliteta, ljudi mogu da se sete šta su napravili i uradili u Srbiji. Izbori koji nam predstoje biće izbori između prošlosti, koju oni predstavljaju i budućnosti koju će predstavljati kandidati koje ćemo mi da podržimo. Na narodu je da proceni po rezultatima i jednih i drugih kako žele da žive – zaključio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari