Vučić o protestu u Novom Sadu: Niko nije napao nekoga zato što je mirno stajao ili sedeo, reakcija policije bila blaga

Ostavite komentar


  1. Kao akcije Rusije u Ukrajini. Kao akcije Saudi Arabije Jemenu

  2. Privatna policija ,privatna drzava, dakle narod preprivatizovan vise puta.

  3. Pa po tudjem dupetu nije mnogo sto batina a po tvom i Anderejovim mnogo jedna.

  4. Jeeeste, ne sećamo se snimka policije koja prebija ljude dok sede na klupi. To se nije desilo. Sramota!

  5. Bio sam u ratu. Bio sam pripadnik Vojne policije. Kroz moje ruke je prošlo na desetine zarobljenika i stotine kroz ruke mojih kolega. I nikada niko ne stade nogom (kolenom) za vrat! Niko ni čveger nije dobio, naročito ne dok leži na zemlji!
    A vi, ne gospodo, nego džiberi? Mislite li da nikada i nikome nećete odgovarati? Pa čak ako ni na sudu ne budete odgovarali, odgovaraćete pred svojom savešću.
    Mislite li da oni koji su činili zlodela lako umiru? Neeeeee… Raspitajte se i videćete! Kažu da u san stalno dolazi…
    E, i vama to od srca želim. Vama i onima koji vas podržavaju i podstrekavaju.
    A miran san nema cenu!

  6. Policija tu nije uopšte reagovala a ulogu obezbeđenja su igrale SNS ulične džukele

  7. Pandur dobije batina i odmah je napad na službeno lice.Službeno lice se ponaša u skladu sa obukom: gledao filmove,kupio diplomu srednje škole,član stranke i pomisli da je pametan,ne biva.policajci honorarno rade u obezbedjenju i zloupotrebljavaju značku.

  8. Pod hitno zabraniti snimke sa protesta u EU na kojima se vidi kako se njihova policija ponaša. Naša policija se uči ponašanju od policije iz EU.

  9. Onomad policija prebila momke koji sede na klupi ali se izgleda ni to nije desilo ili sam mozda sanjao majku mu

  10. Orvelovske godine, sva SNS Ministarstva su Ministarstva dobrote, ljubavi, blagostanja i nade. Užas! A, glavnokomandujući ovog ludila se smeje narodu. Zakloni nas Bože od ovog ovna i g…na!

  11. Kao ti ocenjujes blagost policije, tako ti bilo blago reagovanje naroda prema tebi !

  12. Aman, ljudi, može li neko da zaustavi ovo ludilo? Ne može se onakva brutalnost pravdati, pa da je ne znam šta u pitanju. Može da se privodi i hapsi i bez lomljenja ruku ili klečanja na vratu! I to može da radi SAMO uniformisana policija – to mora jednom da se reši, zauvek!

  13. Ovi njihovi su nosili bele majice a neki drugi su pre 80-90 godina nosili crne i braon košulje sa simbolom na rukavu,znamo kako se to završilo.

  14. lepo Vam čovek i kaže, glasali ste za mene, šta sad hoćete koji k..

  15. Srem te bilo bitango.Uzeli ste ceo Bg pa ste sad presli na NS.Napravili ste haos od onako mirnog i lepog grada kakav je nekad bio.

  16. Bravo,Patton, tako je. A predsednik treba da se stidi što je njegov novosadski čauš,-moralni ološ, angažovao privatne gorila-batinaše da dave kolenima za vratom ljude i žene oborenih nasiljem na zemlju dok demonstriraju. Kako on to lepo sa 200 km udaljenosti, dok paradira na nekoj od njegovih skoro svakodnevnih talk-show priredbi, zna ko je i kakav je među demonstrantima i koliko ih ima. I onda glumi nevinašce floskulama o zakonskim postrupcima policije, potpuno ignorišuči prisustvo nasilnih novosadskih kopija Velja-Nevolja. Srbija je Orvelovska država koju u njenim nasiljima jedino još ograničava Njegova briga da se pred Evropskom unijom otvoreno ne prikaže ko je i šta, jer od nje ekonomski zavisi .

  17. Ko je angazovao parapolicijske snage u belim majicama da dave narod na protestu ? Vi ne prestajete sa tim ? Pa sta ako vam neko iz naroda odgovori istom silom, kao sto je to ucinio Crni u Sapcu kada ste krenuli sa bagerom i drvenim motkama ? Jednom ce te motke da se urote protiv vasega nasilja druze sunce !

  18. Ma,nisu oni bili nasilni,samo ljude sa sunca spustali na zemlju da ih ne udari suncanica.

  19. Камо среће да је жандарм поштован и плаћен као у време покојног краља Александра 1.карађорђевића.

  20. Oni koji su 6.januara 2021. nezadovoljni *nečim* pokušali ali i uspeli da upadnu u Kapitol u Vašingtonu, sada čekaju optužnice i suđenja za „domaći terorizam“, samo da znate kako to ide u „kulturnom svetu“.

  21. Čemu čuđenje?To su poznate metode radikalske „demokratije“.Pa zna se da je Vučić bio „dobar“ učenik vojvode Šešelja.

  22. Naravno da je blago reagovala, jer uopšte nije reagovala, već je samo asistirala pretorijanskoj gardi SNS-a.

  23. Vučić i SNS nikako da se opamete, opet angažuju privatno obezbedjenje ( siledžije) za obračun sa gradjanima. Opet se igraju sa nekim novim „Mutavim, Nevoljom i Mesarom“ , Naprave firmu za obezbedjenje i angažuju njih misleći da će ih držati pod kontrolom, pa posle otkrivaju „klanice“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.