Vučić o tvrdnji da je naručilac spotova protiv nezavisnih medija: Nemam pojma o čemu priča Georgiev 1Printskrin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Priboju da nema pojma o čemu priča direktor vesti na televiziji Nova S Slobodan Georgiev, povodom njegove izjave da je on naručilac spotova protiv nezavisnih novinara i medija.Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, pozvao Georgieva da „pokaže dokaze“ za takvu tvrdnju.

„Nemam pojma. To je isti čovek koji bi sve nas stavio u koncentracione logore. Ne znam o kakvim spotovima priča. Oni imaju sve vreme celog sveta da ništa ne rade i samo da tvituju nešto. Nemam pojma ni o čemu priča“, rekao je Vučić.

Georgiev je ranije danas za televiziju N1 rekao da je „Aleksandar Vučić naručilac spotova protiv nezavisnih novinara i medija“, kao i da ima dokaze za to.

On je naveo kao primer da je 2015. godine, nakon „bot napada na društvenim mrežama“ koje su sadržale i pretnje po život, nazvao Vučića koji je tada bio premijer, da mu je objasnio situaciju i rekao da ga zove kao predsednika Srpske napredne stranke, kao i da je Vučić tada rekao da „ne zna ništa o tome“, ali da su napadi nakon tog poziva „onda prestali, jedno šest meseci“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari