Vučić o zahtevima sa protesta: Vučić može, Bata Gašić ne može, može sve, a ne može baš ono što hoćete, ovo nije fontana želja 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je večeras pozvao opoziciju na razgovore i kazao da na taj način „možda nešto i ostvare od svojih zahteva“ sa protesta „Srbija protiv nasilja“.

„Kad ih narod neće, lepše im je da dođu da razgovaraju i ja ih pozivam da razgovaramo. Možda nešto i ostvare od svojih zahteva, a bez razgovora, ostvarili su već mnogo – dva zahteva“, rekao je Vučić za TV Hepi.

Ocenio je da opozicija ne prihvata ništa što im se nudi „jer znaju da ih narod neće“.

„Oni neće ni vladinu ostavku, zato što mora da se ide na izbore. Oni neće ništa, zato što oni znaju kako stoje u narodu“, naveo je Vučić.

Komentarišući jedan od zahteva sa protesta za smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, ponovio je da to neće ispuniti.

„Zbog čega protestuju? Zbog Bate Gašića? Znači nije zbog mene, nego zbog Bate Gašića. E ne može. Vučić može, Bata Gašić ne može. Može sve, a ne može baš ono što hoćete, zato što nije ovo fontana želja da se igrate sa državom“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari