Vučić obara cenu koalicionih partnera

Izvori Danasa o odugovlačenju sa formiranjem nove vlade

Ostavite komentar


  1. To sto radi Vucic je pokazatelj nemoci opozicije da ga odbaci i unisti jednom za svagda! Sns mi lici na partiju Mire Markovic ali sa mnogo jacim marionetama.

    1. Sns lici na jul? Nigde veze. Jul je bila vestacka partija stvorena od strane sps-a da usisa preostale glasove i da sluzi za isisavanje drzavnog novca. Odakle ti ideja da sns lici na jul?!?

    2. to što pomenuti radi je samo odraz njegovog karaktera , njegove pokvarenosti i zlobe, njegova bolesna potreba da uživa u „prženju“ onih kojima je okružen . ovaj članak i sve nabrojano služe da nahrane bolesnu sujetu, jer on još od dana pobede nad koronom zna koga će gde postaviti .

    3. Stranka Mire Marković je bila ikebana u vladi SPS-a, pre će to sada biti sam SPS u novoj vladi SNS-a, ako udje u vladu.

    1. Ne mnogi, već samo jedan, a sada kada se pojavila moguća zanmena, njegovi apetiti su naglo splasnuli.

    1. A da li bi Ti „Saša“ to “ lično“ mišljenje i argumentovao?
      Tek da nama običnim bude jasnije šta je to dobro i loše u oba slučaja.
      Konačno, da nam bude jasnije čemu služi koalicija onom ko ima, koliko 188,9…poslanika od 250?

      1. Pa zo je ono sto ti ne razumes!Nije samo bitno koliko poslanika imas, zasta je najzasluznija bojkot opozicija ako je uopste opozicija, a vucic je i toga sam svestan da nikada taj broj poslanika ne bi imao da su bojkotasi izasli na izbore kao sto planiraju da izadju na sl izbore koje treba bojkotovati jer tada ima smisla izlaznost manja od 50%. A pored svega svi bojkotasi osim sto su izgubili sve na lokalu izgubili su i finansijska sredstva iz republike sto znaci njihovo nestajanje!E sada da se vratim na ovo prvo, broj poslanika ne znaci da imas dovoljno ljudi sposobnih za ministre i ostala preduzeca. Tako da je do sada sps pokazao pa skoro nista zato bi i trebalo dati sansu spas-u i sapicu i verujem da ce se oni mnogo bolje snaci i da ce mnogo vise raditi za gradjane, nova lica nova ocekivanja i verujem da ce biti sve dobro u korist gradjana!

  2. Nisam znao da im je cena tolika da Vučić mora da se muči da je obara. Ja sam bio 100% ubeđen da su svi oni bezvredno smeće, koje ne da ne bih platio ni paru, nego ne bih uzimao čak ni da mi oni plate!

  3. Treba izabrati samo strucno i odgovorno osoblje, najbolje.. bez obzira na stranacku pripadnost. Patriotizam na prvo mjesto..

  4. Biće onako kako kažu zapadni ambasadori,aca srbin i kasta puniće svoje dzepove drugosrbijanci plakaće što oni ne jašu na čelo kolone dok će patriote u grudi junačke puneći svoje dzepove što od bije što od stranaca. I tako dok Srbija gori Srpska elita se češlja po običaju više od jednog veka. Za Srpsku sirotinju potpuno je svejedno dal ga farba informer ili danas i jedan i drugi rade protiv njih slušajući svoje gospodare. 1945 je imalo rešenje za to,kasta je platila ne cela al priličan broj njih za svoje nedela

  5. Ludilo , kakav ste naslov stavili , kao da je neki izveštaj sa pijace , a ne iz predsedništva…mada i nema neke suštinske razlike!!!

  6. “Cena”koalicionih partnera ne moze biti velika kada se zna da SNS i sam ima komotnu vecinu.
    Pitanje je koga SNS ne zeli da ima za opoziciju.
    Po meni je vreme za SPS da se nalo odmori od vlasti!!

  7. Svaki drugi razgovor Šapića su Vučićem, osim da mu pokriva radnu poziciju dok će on pobeću u Mađarsku, čekajući Putinov poziv koji nikada neće stići, je neodostojno čoveka od integriteta i morala.

  8. Naravno, LSV neće da kažu da bi odbili poziv, jer bi vrlo rado prihvatili i uvalili se u neku fotelju… Stari su to foteljaši, uuuh samo da im stigne poziv, kako bi slavili. Bravo za DSS i Parovića

  9. Svaka vlast se formira sebe radi, a ne društva radi. Kako stvari stoje, nisu potrebni ni „parlament“, ni „vlada“. Vlasti, ni za mrvu, u njihovim rukama nema. I sa njima i bez njih je gadno i opako. Da štampa ne javlja o tome, ne bismo ni znali da li ih ima ili ne. A i šta će nam? Veliki Ibi Veličanstveni se razbašakrio povrh celog celcatog društva i sisa li sisa, štrpka li štrpka, a dobar komad naroda, sladostrasno ušuškan u senku mu, sav srećan što može svojom bedom da tovi vlast.

  10. Molim i opoziciju i sve gradjane ove posrnule drzave da za dve godine masovno izadju na izbore i promenimo i predsednika i vlast u Beogradu! Vreme je za neku pametnu, obrazovanu i politicki neukaljanu damu koja ce biti kandidat.

  11. Vucic odugovlaci oko izbora vlade zato sto u svojim redovima ne zna sta hoce….sklonio bih Stefanovica ali ne moze…takodje i Zoranu ali ne moze….po opstinama imaju vecinu skoro svuda ali su podeljeni jedna struja za Vucica druga za Stefanovica i on to sve treba da ispegla i zato mu je izgovor kog kolicionog partnera da izabere

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.