Vučić obilazi aerodrom u Batajnici, optužuje opoziciju da hoće da prevari narod 1Printskrin TV Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, je u obraćanju novinarima nakon obilaska opreme i naoružanja na vojnom aerodromu Batajnica, zajedno sa ministrom odbrane i liderom SNS Milošem Vučevićem, između ostalog optužio opoziciju da hoće da prevari narod.

Odgovarajući na pitanje novinara, Vučić je između ostalog rekao da opozicija hoće da prevari narod i na primeru toga što su rekli da je narodu poručio da jede parizer.

A ja sam još dvadeset proizvoda pokazao u toj korpi, dodao je Vučić.

Zaključio je da će opozicija izgubiti i tamo gde se najviše nada da će pobediti jer se „samo međusobno grizu i ujedaju“.

Biće rezultati kako narod bude hteo i takvi će biti priznati, demokratija u Srbiji neće biti ugrožena, poručio je na kraju.

Ocenio je prethodno da će opozicija ubedljivo izgubiti na predstojećim izborima i da zbog toga unapred spominje izbornu krađu.

Vučić je upitao kako lista oko SNS može da pokrade izbore, ako će, kako je rekao, imati „pet puta manje čuvara kutija“ od celokupne opozicije.

„Kada neko priča o krađi? Kada zna da će izgubiti na izborima, a izgubiće ih ubedljivo jer nisu ponudili politiku građanima. Politika mržnje nije politika. Zato moraju da pričaju o tome ne bi li našli alibi za svoju nesposobnost“, rekao je Vučić, prenela je Beta.

Naglasio je da „demokratija u Srbiji neće biti ugrožena od bilo kakvih nasilnika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari