Vučić obilazi aerodrom u Batajnici, optužuje opoziciju da hoće da prevari narod

Ostavite komentar


  1. Ovaj ko u pesmi Ramba,Inspektora Nagib.
    Pre podne je predsednik a uveče član SNS.Ozbiljna zloupotreba(pronevera)državnih para ali ništa čudno od bivšeg direktora hale Pinki.Nikad ništa u životu nije radio i zaradio pošteno mimo politike.

  2. Stvarno ne znam ko u ovoj zemlji laze,vara i obmanjuje?!?Ne treba nikoga slusati,dovoljno je otvoriti oci i pokrenuti zatupljeni mozak.Da li stvarno postoje oni koji nisu sposobni da vide ko je ko?!?Ovako nesto ne postoji nigde na svetu,ako to nismo sposobni da vidimo i prepoznamo,onda bolje nismo ni zasluzili.

  3. Valjda se setio kako je on dosao na vlast prevarama o Mubadali, Mercedesu,boljem zivotu,pravdi,odbrani Kosmeta….

  4. Да ли вам ово личи на „У страху су велике очи „? Чуди ме да није поменуо (или јесте, али нису објавили) Ђиласа .

  5. Ако вам нешто није јасно,све ћете сазнати у
    Вучићевој канцеларији,за брзе одговоре.

  6. Jel poleteo neki od novonabavljenih helihoptera sa Kipra Oni su 2001 godiste i verujem da svima treba ozbiljan remont Za slikanje mogu da sluze

  7. GLASANJE NIJE POČELO, A ZNA SE POBEDNIK?

    Priče da će izbori biti pokradeni je lupanje iz straha ili zastrašivanja radi. Pored mnogobrojnih glasačkih odbora, kontrolora i posmatrača, a izbori da budu pokradeni je stara praksa, priče iz straha ili ukoliko jedna strana izgubi, a svakako mora, vadi se na krađu glasova pobedničke strane. S obzirom da se na veliko pominje krađa izbora, pretpostavka da svi kradu, a sve se pripisuje pobedniku. Na svu sreću ΛV je već „proglasio“ pobedu svoje strane, mora da mu pomaže baba Vanga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.