Vučić objavio video spot o tome šta je uspeh za Srbe na Kosovu 1Printskrin Instagram avucic,

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas na jednom od svojih zvaničnih naloga na Instagramu patriotskom porukom i podelio video snimak.

Vučić je svom Instagram profilu avucic objavio video spot koji u vrhu ima karakaterističan logo korišćen u izbornoj kampanji AV, i sastoji se od kadrova sa severa Kosovoa i delova njegove jučerašnje izjave da po prvi put srpska strana dobila nešto što je „izvor prava“ da KBS ne mogu na sever Kosova bez saglasnosti komandanta Kfora.

„Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, i nikada neće biti ništa drugo. Borim se i boriću se za našu braću i naše sestre“, poručio je Vučić u opisu video spota, što je i rečenica koja izgovara u spotu, i koja je titlovana krupnim slovima kao i cela njegava izjava u kojoj objašnjava da je uspeh što sada postoji „akt Kfora“ po kome Kosovska policija neće moći da dolazi na sever Kosova bez dozvole lokalne zajednice i Kfora/NATO.

Navodi i da je uspeh što tekst te garancije sadrži reč „barikade“.

Video je praćen muzikom i na kraju, svojstveno političkom predizbornom marketingu, ima i kadar srpske zastave i Vučićevog svojeručnog potpisa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari