Vučić: Očekujem Lajčaka ovde u Beogradu i Prištini odmah posle izbora u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Hitno zabrañiti ovom da moze ista da potpise u vezi statusa Kosova. On je , niko i nista i to sto jos godinu, dve vrsi funkciju ne daje mu nikakva prava da prodaje Kosovo za pare i njegovu fotelju.

    1. Kad je niko i ništa, zašto mu zabranjivati da bilo šta potpiše?U ostalom, ko kaže da će išta i potpisati, mada bi neko to očigledno želeli.

  2. EU ima veliku odgovornost da podrškom konstruktivnom stavu Srbije kada je u pitanju rešavanje problema u pokrajni učini pomoć da se odnosi dva dela zemlje normalizuju

  3. Ako je iko bio iskren i do srzi se borio za interese svog naroda onda je to Vucic, nema sumnje da ce istim tempom nastaviti borbu i u buducnosti iz tog razloga i zavrednuje ogromno poverenje gradjana Srbije !!

  4. Opterecujuca je situacija sa Kosovom. Ne mozemo krenuti napred dok ne resimo kosovsko pitanje. Meni je ideja o razgranicenju delovala realno, ne znam sta je bilo s tim.. Rekla bih da se dobro borimo za nase interese, ali vruc krompir koji je preuzeo Vucic 2012. ne moze da se brzo ohladi. Ne mozes im 2008.dati administrativni prelaz i posle menjati, iako se vlast promenila. Placamo sve sto (ni)je uradjeno kad su razni Borko Stefanovici, Vuk Jeremici itd. odlucivali o svemu.

  5. Ma’ ‘ajde?!?!
    A ocekujes li sa Lajcakom i Tacija u Pristini? Nemoj previse, … bolje sacekaj da ti amerikancj narede sta da radis.

  6. Zasto posle izbora? Pa vlada i Skupstina ionako nisu od nekog znacaja

    1. Pre izbora neće doći, jer bi se to tumačilo kao uticanje na rezultate izbora, uostalom, u ni jednoj državi na svetu, strani državnici i diplomate ne dolaze u posetu, pred same izbore.

  7. Eu mora napokon da shvati, da samo zauzdavanjem Prištine, stvari mogu da se pokrenu sa mrtve tačke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.