Vučić od 22. do 25. januara na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

Ostavite komentar


  1. Pa da li je AV normalan ? Mediske slobode ce mu doci glave, a on bas izabrao temu koja ce ga odvuci u bunar narocito sada posle njegovog sastanka sa medijima bez granice !
    Ovo je NEVEROVATNO …….. u buduce traziti konzilijumski nalaz lekara da je kandidat za predsednika sposoban da obavlja duznosti predsednika I to javno objaviti!!!

    1. Prvo poradite na gramatici srpskog jezika pa komentarisite predsednika Srbije! Pise se mediJske slobode. A pritom kotistite izjave onih Vasih lopurda i nasilnika, bas cete Vi traziti nalaze lekara, molim Vas pustite coveka da radi svoj posao onako kako najbolje ume!

      1. A da nas iz kabineta neko obavesti koliko košta ulaznica u Davos, sa sve noćenjem, putnim troškovima i toplim obrokom, dnevnicama? Uzgred, ako ne idu Tramp, Makron i Mej, što ne bi i on izostao?

        1. tikit2go:Pa da mi imamo fabrika koliko imaju Nemačka, Francuska ili Amerika, onda ni mi ne bi imali potrebe da idemo po belom svetu i upoznajemo strane investitore o pogodnostima za ulaganje stranog kapitala kod nas.

        2. Ulaznica za Davos košta kao Svetog Petra kajgana. A tamo će, izgleda, otići malo veća ekipa. Pre svega RTS jer treba neko da izveštava sa koliko se „najuticajnijih svetskih lidera“ sreo AV. Ustvari on će ih, kao i prošle godine, prepadati po hodnicima a u „ekskluzivnim“ intrevjuima za Dnevnik 2 hvaliće se kako su razgovarali o bitnim pitanjima i da svi oni podržavaju Srbiju na putu ka EU. Sve u svemu biće to još jedna preskupa predstava. Naravno, njegova Suzana Vasiljević će to sve ovekovečiti svojim mobilnim telefonom.

      2. @Ivana*** „Da radi svoj posao“?! A da li vi znate koji je posao predsednika Srbije,po Ustavu? Sveznajući,sveprisutni i svemogući AV to vrlo dobro zna ali sebi uzima za pravo da se meša u sve i svašta,poslove koji nisu njegov resor !E kada takvog pustite da radi „svoj posao“ onda se to zove diktatura!

      3. Nadam se da ste uvideli (primetili) da se niste ni Vi proslavili gramatikom, a i pravopisom. Sve u svemu – mrka kapa.

  2. Živ nisam da čujem šta će reći okupljenima u Davosu na tu interesantnu temu, a iz našeg ugla gledišta. Plašim se samo ponovne demagogije u inoviranoj formi.

      1. Evo rećiću Vam. Kao što vidite, prvo, obraćam Vam se pristojno, a ne sa „ti“ jer, koliko se sećam nismo zajedno išli u vrtić ili pikali lopte na nekom poljančetu. Drugo, On nije, iole, kopetentan da priča bilo šta na ovu temu jer mu je u državi kojom (nezasluženo) vlada, kao što je opšte poznato, i na našu žalost, medijska scena skrajnuta na margine društva. O svemu drugom bi, možda, i mogao nešto da kaže, ali o ovoj temi doslovce – ništa. Ukratko, to bih rekao.

  3. Samo prisustvo na Forumu je čast i uvažavanje zemlje. Sve ostalo je na preduzimljivosti, snalažljivosti i umeću da se iskoristi trenutak za bolje prezentovanje naše zemlje, što je predsednik Vučić više puta iskoristio i doprineo boljem statusu Srbije na političkom i ekonomskom nivou. Gde je novac tu je i moć.

  4. Ovaj covek na sve moguce nacine pokusava da predstavi Srbiju u najboljem mogucem svetlu kao drzavu otvorenih pogleda spremnu za modernizaciju i za to od mene ima naklon do poda!

    1. Iskreno se nadam da je komentar sarkazam,inače bih bio ozbiljno zabrinut za Vaše poimanje srpske realnosti!A možda i ne živite u Srbiji?

    2. …a na podu- sendvič! Šta li su stavili u taj sendvič do kojeg si se naklonila, kad je rezultat ovakav komentar? vučić je vrhunska neznalica, nesposobnjaković koji je 6 godina studirao, bez minuta radnog staža i lažov, a u Davos ide na zimovanje koje svi plaćamo iz budžeta. Posebno je ludilo da on govori o medijskim slobodama! Nekadašnji miloševićev ministar informisanja koji je sistematski ubijao medije krajem devedesetih, godina i sadašnji grobar medija u Srbiji govori o slobodi medija u kriznim situacijama! A mediji pod njegovom neposrednom i direktnom kontrolom, u čijoj vlasničkoj strukturi i on posredno učestvuje, lansiraju u Srbiji idiotske priče o „državnim udarima“, o „napadima na predsednika“, o tome da je predsednica Hrvatske porno glumica, o mržnji Hrvata, Muslimana, Albanaca…prema Srbiji i Srbima koja će rezultirati ratom, o svima koji se ne slažu s njegovom kriminalnom, propalom, suludom ratnohuškačkom politikom i katastrofalnom ekonomskom politikom zasnovanom na lažnim podacima, obmanama i manipulacijama – kao ološem, stranim plaćenicima. O slobodi medija u kriznim situacijama govoriće onaj ko zatvara nezavisne medije, koji blagonaklono gleda na ubjanje novinara, na pretnje, na paljenje njihovih kuća samo zato što ga ne podržavaju i što ne može da ih zaplaši ili da ih potpui, a sam preoizvodi,krizne situacije namerno iz ličnih političko ekonomskih interesa!!!!!

    3. Takve žene kao što ste Vi Slavice, SNS ovci i vole . Setite Bratislava Gašića. Vi ste se sami ponudili , nemojte posle da bude omalovažavanja.

  5. Bolje da su mu dali krplje i lopatu da razgrće sneg. Možda bi više platio za snimanje vađenja iz smetova važnih zvanica na krkače, pa eto slobode medija da zabeleže spektakl krizne situacije.

  6. Zemlja koja ima najsmesniji bdp Ide da pokaze kako je uspesna?!A u cemu je za ime ona poznata sem da ima puno radnika koji rade za koru hleba?A I bilo bi potrebno da se objavi koliko kosta taj uzaludan izlet??

  7. Mogu da zamislim kakav ce to dati doprinos razmatranju gorucih pitanja svetske ekonomije. Odkud da trust (pilecih) mozgova oko AV jos nije svog gospodara predlozio na Nobelovu nagradu u ekonomiji?

  8. Demokratije kod nas u nasem informisanju ima i previse, ali zbor govora mržnje ili nasilja kao sto neki reporteri objavljuju reforme treba uraditi.

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 10

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.