Vučić opet nije rekao šta će Srbija uraditi do 1. septembra: Šta smo čuli juče na konferenciji predsednika?

Sagovornici Danasa sa severa Kosova i iz Beograda o Vučićevoj poruci da „šta god bilo, kako god bilo, izbegličke kolone neće postojati“

Ostavite komentar


  1. Uradiće, kao i do sada, ništa. Slušaćemo danima njegovo duvanje kroz nos i gledati performans Igra s naočarima.

  2. AV uvek priča u prazno. Srbija nema strategiju, jer nema ko da je definiše. Sve se radi pacerski od danas do sutra.

  3. Kosovo vuče veliki broj poslanika i bez njih svaka vlast pada,kada god najlakši su za manipulaciju i kombinacije.Kada god kaže da nije bitna njegova karijera,samo je ona bitna i ništa više.

  4. Došao sam da vam ne kažem NIŠTA.
    Ovo bi bio kratak opis vučićevog „dramatičnog nastupa “ od sinoć.

  5. Pa reko je sve bice ispunjeno sve potpisano u Brussel covek ce sacuvat mir I bice heroj

  6. Ma sta ce da kaze samo zbog rejtinga izlazi i zamazuje oci ljudima,jer ne moze dacse pita apsolutno nista.Trebaju mu ovakve konferencije sve u cilju usmeravanja musli narodavna pateiotizam d9k sa druge strane pokusava da pokruje kriminal lopovluk i korupciju sa najvisih drzavnih 8nstitucija,S sa druge strane ko zna sta je on sve potpisao sa Leistinom pa.mu treba izlazna strategija da pred narodom bude da se samo on bori.Loga je on brani taj je zavijen u crno na zalost

  7. Po obicaju, apsolutno nista nece uraditi. To bi mogao i biti rezime njegovog rada zadnjih 10 godina.

  8. A sta je trebao da objavi detaljan plan .Oni koji trebaju da znaju oni sigurno znaju.Ne razumem ove koji kritikuju bas sve sto se uradi ili kaze.Pa nije da bas nista nije dobro..Nego hajde da bude suprotno pa iako nismo u pravu.A i ovi objavljuju samo negativne kritike kao da nema pozitivnih.A moje kritike bilo pozitivne ili negativne ne objavljuju.Po tome se vidi kavi su.Znam da i ovo pisem uzalud .

  9. Kao i do sad, culi smo kuknjavu i lelek, sve njegove teskoce sa kojima se on herojski bori, da bi na kraju mi izgubili, aza sta ce biti kriva opozicija, jer ne moze se protiv spoljnjeg i unutrasnjeg neprijatelja!

  10. Не слажем се са изјавом председника да озбиљна држава поштује потписане Уговоре предходних власти… Жути су пали на испиту кад су 2008 потписали документа која су јужној покрајини дали на значају и правну независност… Зато је народ и гласао за промене да би нова Влада (која је vox populi) заузела другачији став чак и по питању Косова…

  11. Најбоље је да објави све потезе до детаља и по данима да се друга страна припреми за своје намере! Да ли сте икада игде чули да држава објављује шта ће да ради у неким важним питањима?

  12. radikali, sps, jul(ps) branili srbe, tamo ih više nema.Sada je hit pompezno obraćanje narodu sa nikakvim efektom.sad očekujemo da se i ostali podrepaši, koji stoje u red, da izvlače iz šešira, kojim redom će se obratiti narodu, sve u cilju samoreklame.ne brani se kosovo obraćenjem naciji, niti iz beograda.Zašto se ne obrate direktno iz Prištine, sve u kompletu, ako je kosovo Srbija? Samo kukumavče a pune svoje bankovne račune.

  13. Pa cim krije znaci Kosovo je nezavisno od Srbije postalo. Jos koji mesec i Srbija nece biti veca od beogradskog pasaluka. Ali sve ce to narod pozlatiti i ekonomski tigar pojesti.

  14. А шта би сте ви радили у овквој ситуацији?

  15. Mene interesuje ko to preti srbima da ce ih proterati sa vekovnih ognjista. Koliko ja znam oni ta ognjista prodaju.

  16. „Sve što je srpska strana predložila, kaže Vučić, na kraju nije prihvaćeno.“ – Zasto ne kazete sto je srpska strana predlozila?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.