Vučić: Opozicija je svesna da će teško pobediti u Beogradu 1foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ)

Opozicija je svesna da im je sad teže da pobede u Beogradu i zbog toga ispostavljaju zahteve u vezi sa izborima, ponašaju se kao cirkus, a bojkot će im podržati samo jedna strana sila i neki „dokonjaci“ iz Evropske unije, ocenio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Imate neke ljude koji misle da im vlast pripada po sili prilika, a šta je narod odlučio, nije ih briga“, rekao je Vučić gostujući na televiziji Informer i dodao da je u avgustu opozicija u Beogradu stajala bolje, a manje su zaostajali na republičkom nivou.

„Sada smo raspisali izbore baš kad su tražili i rekli smo da idemo na izbore 28. aprila, a oni su odgovorili da ne može, „jer tada idu na holidej“. Onda smo rekli da budu 2. juna, a oni kažu da neće ni tada, odnosno da hoće ako budu svi izbori zajedno“, rekao je Vučić.

Kako je istakao, opozicija zna da im je sad teže da pobede u Beogradu, jer je prednost koju je imala Srpska napredna stranka uvećana.

„Da li igde u svetu opozicija preti neredima ukoliko im se ne ispune zahtevi? Stotinu hiljada puta ste nam pretili da ćemo da plivamo, da ćete da nas bijete ili da ćete zauzeti neku zgradu. Objasnite mi kako se to vlast preuzima na ulici? Nijedna zemlja na svetu nije za bojkot, nijednu neće moći da nađu, ni od koga ozbiljnog podršku neće dobiti“, poručio je Vučić.

On je opoziciju nazvao „profesionalnim lažovima“, a za Radioteleviziju Srbije je rekao da su „najveća podrška opoziciji“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari