Vučiću „petorka“ donosi paket

Ostavite komentar


  1. Kakva on posla ima tamo, nakon blamaze na temu krvavog incidenta u Bnajskoj ? Zasto njega pripustaju bilo gde dok se na zavrsi istraga ?! Nemojte cenzurisati, zamolila bih veoma iskreno.

  2. Prisustvovale su i zvanice iz Vlade Srbije među kojima su i ministarke Danica Grujičić, Darija Kisić i Slavica Đukić Dejanović, ministar Goran Vesić, Tomislav Momirović, te Edin Đerlek, a govorio je i glumac Laza Ristovski.

    Vučić je potom novinarima rekao i da ne zna šta donosi petorka evropskih izaslanika, čiji dolazak u Beograd je najavljen, a koju dočekuje „između“ Kine i Njujorka.

    Kako je najavljeno, u Beograd za desetak dana dolaze izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak i izaslanici predsednika SAD, Francuske, Nemačke i premijerke Italije, Gabrijel Eskobar, Emanuel Bon, Jens Pletner i Frančesko Talo.

    Očekuje se da će teme sastanka u Beogradu biti usaglašavanje Srbije sa spoljnom politikom EU i uvođenje sankcija Rusiji zbog invazije te zemlje na Ukrajinu, kao i primena sporazuma iz Ohrida dogovorenog 18. marta. Nemaju prava da mesaju rusiju niti cemo uvoditi sankcije rusiji nemogu i nemaju prava da silom da se mesaju u tudje odnose niti da odluce skim trebamo ili smeno da razgovaramo ili imati dobrih odnosa !!!

  3. Sučavate se sa spoljnim pritiscima, sa onima koji bi da ruše Srbiju na različite načine, ne verujem da je to slučaj sa „petorkom“, verujem da oni žele da na drugačiji način postave probleme oko rešavanja krize na KiM. Nadam se, videćemo kakav je to paket i šta donose 21. oktobra, rekao je Vučić. Takvih izmisljenih i drugaciji nacin ne postoji u srbiji niti sta vaze srbija ima svojih prava kao i zakona svojih prava uz UN nista nemoze biti drukcije osim prava srbije u njenoj sto i jeste njeno pravo njene zemlje !!!

  4. U Srbiji se kaze za pogresno cinjene gde neko zeli da sebe prikaze kao borca za opstanak i toboz ocuvanje dela teritorije ,da progovorio bi na „lakat“ pa majstore sve si sam uradio protiv interesa naroda i drzave potpisivajuci sve i svasta za ovih dvanaest godina nikog uglavnom ne pitajuci …sramno..

  5. da, On o sebi trtlja, jer On je i „Ja“ i „Mi“.
    pravi car samodržac, govori o sebi u trećem licu množine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.