Vučić: Pisma penzionerima plaćena novcem stranke

Ostavite komentar


  1. Mene interesuje kako je SNS kao nedrzavna institucija dosla do podataka o penzionerima. Licni podaci (imena i prezimena i adrese) penzionera su zasticene informacije i ne mogu se davati politickoj stranci. Gospodin Sabic ce verovatno da reaguje, a ja cu da tuzim PIO zbog odavanja licnih podataka.

    1. Kakve veze stranka ima sa novcem otetim od penzionera i zaposlenih? Kako se doslo do podataka gradjana?
      Dva pitanja koja nikada nece imati odgovor.

    1. Molio bih centralu botova da nam salje malo pametnije komentatore botove. Obzirom na kvalitet Danasa kao jedine demokratske novine u Srbiji i nas obrazovanih koji ga citamo molio bih vodju smene botova da angazuje malo pametnije iz smene. Barem da imamo lepsu napisanu glupost. Ovako se brukate. Cekajte samo kada vas raportiram kod vodje AV AV-a.

      1. Gospon lovac, ako vam je već obrazovanost argument, strpajte tu negde i pismenost, jerbo mu to dođe kao nekakav inicijalni pokazatelj toga na šta se pozivate. Nisam se baktao previše vašim komentarom, ali „obzirom“, a bez priloga – neće da može. „S obzirom na“ bi već bilo po jevropski, obrazovano takoreći.

        Da se ne razumemo pogrešno – veliki sam protivnik Vučićeve obesti koju sprovodi proteklih godina nad nama, ali ta mantra o ‘bezuboj Srbiji’ koja glasa za Vučića, naspram ‘odabranih’, fakultetski obrazovanih i(li bar) samosvesnih građana koji s visine gledaju kako rulja ‘uništava budućnost’ je toliko pogrešna da ne znam ni odakle bih počeo, a ni kome, jer osećam da su bunkeri na sve strane, i toliko duboki (čak i kod određenog broja ljudi iz mog bliskog okruženja) da je zatrpavanje istih, verujem, najjaloviji mogući posao.

        Ipak, bar jedna rečenica u prilog tome – dajte da prestanemo da iščitavamo ljude kroz metajezik čija smo leksička pravila sami definisali, dajte da se vratimo na čoveka kao čoveka, pa dalje sve ostalo.

        Prijatno i srećno svima

    2. Botino, jel se ti to oglašavaš u ,,fašistoidnom opozicionom Danasu“ u kome ti objave komentar i u kome, pre svega, objave izjave Vučića u kojima se kritikuje opozicija. Da li možeš da zamisliš da se u režimskim medijima objavi bilo koja izjava nekog iz opozicije u kojoj se kritikuje vlast, a da ne pričamo što su komentari selektivni i samo se objavljuju oni koji veličaju delo velikog vodje? Naravno da ne možeš, i zato te molim da imaš barem toliko dostojanstva i da se mičeš sa ovog jedinog slobodnog medija, pa se vrati u Informer, ALo, Pink, Kurir…..

  2. Sigurno i taj „stranački novac“ nije napravljen preko naših grbača. I najvažnije pitanje na koje je izbegao odgovor – odakle im adrese!!!

  3. Врло провидна политика председника Вучића. Јасно је да жели да направи ситуацију да када би му дали један педаљ Косова он би то могао да прикаже као успех. Међутим, председник заборавља да у српском народу нису сви чланови СНС, већ да има ту доста и пристојног и паметног света.

  4. Otkud taj novac SNS-u?
    Pitanje je retorsko jer se odgovor zna: od opljačkanih penzionera. Od onih istih kojima se vučić zahvaljuje na tome što ih je opljačako…

  5. Ima ona pesma cini mi se iz filma crni bonbander ‘bele kosulje’ ima ce tu posla dosta za medicinski radnike usloro.

  6. Po svoj prilici, Pošta je donirala SNS-u novac za poštarinu, pošto na koverti piše da je poštarina plaćena nepostojećoj pošti (takav poštanski broj ne postoji).

  7. Kakve veze ima SNS sa umanjenim penzijama,ako ima onda treba tražiti i tužiti SNS da vrati oteti novac?Da li je mogla i DSS da piše pismo penzionerima i zahvali se što su je drugi opljačkali?Predlažem strankama opozicije,bez SRS,Liberalne stranke i Čankove,da i oni napišu pismo penzionerima.

  8. Ovo je bas lepo rekao, samo nam nje rekao kako je SNS dosla do podataka o penzionerima i koliko penzionera od 2014 godine nije docekalo da im se AV i SNS zahvali sto su ih zajednicki opljackali…Na kraju sve to stoji ovako: Vucic donese zakon o pljacki penzionera, pa im se posle u ime SNS zsahvali sto su kao podrzali njega, njegovu stranku i njihovu politiku…Stvarno prica za retarde…..

  9. Da je famozno pismo „zahvalnosti“ onima – koje, usput rečeno nije ni pitao, bar i formalno, da li se slažu da im se penzije umanje radi toga i toga – poslao i potpisao se kao predsednik države (i to je diskutabilno jer izlazi iz okvira njegovih ustavnih ovlašćenja) onda bi to, donekle, imalo smisla. Ovako, ……….potez je prizeman, nesuvisli, klasično populistički, podosta degutantan,……. i ne služi mu (im) na čast. Da li će im (mu) se to, pored ostalih brljotina, vratiti kao bumerang, a sve mislim da hoće, ostaje da vidimo. Koliko uspeh da pročitam, čujem i vidim odjek na pismo od strane onih koji su ga dobili većinski nije baš sjajan i kod mnogih je izazvao podsmeh, sprdnju i dodatno nezadovoljstvo i bes.

  10. A stranka dobija novac iz budzeta e sad cijim novcem je placena postarina pitanje je sad- na penzionersxkim naravno

  11. Provali lopov u kuću opljačka te i ostavi ti pismo zahvalnosti što je imao šta da ti ukrade i još ti se smeje u lice, ti mu niti šta smeš niti možeš. Neka čudna vladavina prava.

  12. A odakle partiji podaci gradjana??? I naravno obavezni Djilas, Jeremic i Jankovic bez kojih ne moze da prodje nijedan govor, nijedno otvaranje fabrike, wc-a, supermarketa…

  13. OK, shvatili smo da je priznao da su penzioneri finansirali SNS, jer im SNS šalje čestitke zahvalnosti (šatro) SNS novcem. Ono što nismo shvatili kako je uopšte moguće da niko, ali baš niko ne može onako junački da iskoristi ovaj potpuni autogol poglavnika, koji se svakom izjavom zakopava sve dublje i dublje. Bre, ovaj da izađe, da skine gaće i da se ispiša po ljudima, botovi bi i dalje aplaudirali, penzioneri bi ga još više voleli, a „opozicija“ bi ćutala. U neku ruku, ovo postaje evropska Somalija za život..

  14. Odlično, kao predsednik od PIO Fonda uzmem adrese, stranka mi plati pisma i lepo se politički izreklamiram kod naroda. U zatvor za zloupotrebu javne funkcije! Predsednik države NE SME da ima pristup svim adresama svih osiguranika PIO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.