Vučić počeo posetu Kini

Ostavite komentar


  1. Realno raduje me ovako dobra saradnja sa jednom politički i ekonomski pristojnom i miroljubivom zemljom.

      1. Stilista mu, ocigledno, nije ozdravio. Sad predsednik ne zna ni na koju stranu gace da obuce.
        Ali najvaznije je da mu je stomak na pravoj strani – seseljevoj.

  2. Pa sns i AV su najavljivali da je u pitanju posebna i lična državnička poseta Vučića kineskom predsedniku. Kad ono učestvovanje na „Drugom forumu za međunarodnju saradnju Pojas i put“, gde bi trebalo da prisustvuje predsednik vlade. I pogledajte to nedržavničko ponašanje i etikeciju. Obukao se kao navijač-delija, raspojasao se, uglavio se u stare farmerke i prolazi kroz špalir kineskih gardista. Bruka Srbiju gde god se pojavi. I dokle više ove i ovolike laži sns i njegovih prirepaka?!

    1. Pises o Vucicevom „nedrzavnickom ponasanju“, da je zaista tako, Kinezi ne bi Kinezi toliko investirali u Srbiju.

      1. Pa gde bi gurnuli tolike kredite sa kamatom koju unuci nece stici da otplate? Oni vise vole Prvorodjenog nego naprednjaci iz Zagubice ili Velikog Siljegovca.

      2. Ne ulažu Kinezi zbog AV. On je tu nebitan činilac. Oni su ulagali i pre njega, a ulagaće i posle njega sve dok im bude aktuelan „Pojas i put“ i dok mogu da ostvare profit.

        1. Licno nemam nista od kineskih investicija.Ko ima neka im se dodvorava.Proizvode gume u Banatu umesto hranu i jos im pkacamo velije pare po radniku.Sramota.Ni jedna drzava ne rasprofaje svoje resurse.

  3. Verujem da ce se pozivitno zavrsiti ova poseta po nasu zemlju. Bice tu jos mnogo investicija i podrske ovakve sile kao sto je Kina.

  4. Nema sumnje da ce Srbija od ove posete imati dvostruku korist- ekonomsku pre svega, ali i ojacacemo nasu poziciju u borbi za KiM.

    1. Govorite u svoje ime. Ja, na primer, od njega ne očekujem baš ništa, osim još jedne nesuvisle gomile lažnih obećanja. Kinezi su pametan narod i sigurno su prozreli ovog neukog prodavca magle.

    2. Ovo je još jedan dokaz koliko je vlast u Srbiji u rukama jednog pogrešnog čoveka.
      On kao predsednik države ima jasna ovlaštenja, a on je kod nas sve prisutan. Na ovakvom forumu trebalo bi da nas predstavlja predsednik vlade koji ima ovlaštenja da potpisuje ekonomske sporazume.
      I još da dodam, ovako se pojaviti da predstavljaš državu u farmerkama, raskopčan, bez primerenog sakoa je sramotno ponašanje , nije on Bil Gejts da predstavlja sebe, nego predsednik države.

  5. Saradjujemo i u najboljim odnosima smo sa najuspesnijim zemljama sveta. To nam moze biti samo velika cast.

  6. Već je ozdravio? Pre dva dana nije mogao da prisustvuje međunarodnoj konferenciji povodom 20 godina od bombardovanja RTS-a jer je „ozbiljno bolestan“. Ima tu nekih strahova, čini mi se.

    1. Ne staj im (moderatorima) na muku, nije im lako. I pored svega ja im odajem priznanje jer znaju svoj posao. Neka ih botovi, neka piskaraju svoje nebulozne i nesuvisle komentarčiće i neka se zanose da tim detinjastim škrabotinama kreiraju javno mnjenje na ovom uvaženom portalu. Njihovim pisanijama u stilu đaka nižih razreda osnovne škole kojima izazivaju kod svih nas podsmeh u stvari delegitimišu sami sebe i dokazuju nivo svoje besmislenosti. Dobar deo njih, siguran sam, i sami se smeju sebi dok kuckaju te nebuloze, ali šta će jadni isključili su mozak i razmišljaju tuđim.

  7. Vau, kako je „voljeni“ nam predsednik naglo ozdravio?! Koliko juče, zbog zdravstvenih razloga nije prisustvovao godišnjici bombardovanja RTS-a kada je poginulo 16 radnika te medijske kuce, a vec danas gle čuda, eno ga u Kini, zdrav da zdraviji ne može biti?! Možda bi juče bilo nezgodnih pitanja, možda bi neko i javno negodovao zbog njegovog prisustva?

    1. primenio kinesku medicinu.. a da se obukao kao za sastanak kucnog saveta to stoji..

  8. Mogao je bar iz pristojnosti da stavi kravatu a ne kao mangup da seta po pisti.Malo postovanja prema Predsedniku Kine nije na odmet.

  9. Bože kako je obučen? Farmerke, sako,…, no o ukusima ne vredi diskutovati.

    1. Ali o neukusu bi trebalo diskutovati. Narocito zato sto neukus promovise drzavni funkcioner.

  10. A onim mucenicima sto su stradali u rts nije ni pocast odao polako karma je cudo

  11. pa pre dva dana je izjavio da zbog zdravstvenih razloga nemoze prisustvati obelezavanje nato agresije na rts a sad u kinu zasto mu se dozvoljava da bolestan putuje

  12. Kim Džong u Rusiji, ovaj u Kini. To je to. Nego jel poneo papke, svinjske glave iz teksta zaključih da jeste.

  13. Da li je moguce da su isli avionom Air Serbia? To ni jedan drzavnik ne radi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.