Vučić sutra podnosi izveštaj o Kosovu bez jednog dela opozicije

Ostavite komentar


  1. Vučić bi trebao, nakon šestogodišnjih Briselskih pregovora, konačno da dostavi Briselski sporazum Narodnoj skupštini na debatu-raspravu, da obrazloži i objasni zašro je Kosovo dobilo sve atribute-status Albanske države!?

    1. Vucic i bratija ce dobrano kostati Srbiju i njen narod. Ko skakvci oni prozdiru nasu zemlju.

      1. U Briselskom sporazumu je Kosovo verovatno izdvojeno kao posebna drzava a Vucic je formalno trebao samo da parafira svoj potpis, zato i ne postoje nikakvi stenogrami ni izvestaji sa tih sastanaka jer je sve to bila farsa za srpsku javnost, kao bajagi, vode se pregovori ali bez zapisnika i bez bilo kakvih zakljucaka.

  2. Sudeći prema sporazumu opozicije i dela naroda ,i njihovog obećenja da sporazum neće gaziti,tamo opozicije neće biti.

  3. Kolko se ja secam Djilas i Jeremic bili su u Evropskom parlamentu u Briselu
    Tamo su pricali protiv Srbije i Vucica postoji snimak
    I sad traze da se vidi i sporazum i mere Protiv Kosova
    Znaci prvo omalovazavate Srbiju Gradjane i Predsednika a ovamo hocete da znate ne bi li prvim avionom otputovali u Brisel i izdali plan
    Mnogo bistro
    Covek vas lepo zamolio dodjite u Skupstinu

  4. 90-ih nas je zavio u crno a sad će da nas dokusuri da srbija u narednih 50 godina neće moći da se povrati u neku normalu. možda smo i zaslužili ovakvu sudbinu, ako se mi ne bunimo znači da nam je dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.