Vučić položio venac na spomenik Neznanom junaku: Besmrtni junaci, hvala za slobodu

Ostavite komentar


  1. Besmrtni junaci su doneli slobodu, a onda je jednoga dana na vlast dosao Vucic Aleksandar !

  2. Srbi nikada ne bi smeli da zaborave svoju junačku prošlost.Iz nje bi trebali da izvuku pouke za bolje sutra.

  3. Velika zahvalnost herojima koji su žrtvovali svoje živote za slobodan Beograd. Slava im!

  4. Hrabrost u borbi za slobodu je uvek bila najveća vrlina ovoga naroda. Nikada ovakva požrtvovanost neće biti zaboravljena.

  5. Bilo bi interesantno da nam Vucic objasni, kakve veze ima Spomenik neznanom junaku na Avali sa 20.oktobrom 1944, Danom oslobodjenja Beograda. Ili je pomesao Prvi i Drugi svetski rat, ili ga je sofer odvezao na pogresni spomenik. Da je kojim slucajem Putin dosao (kako je najavljivano),
    Vucic sigurno ne bi smeo da izvede ovaj gaf.

  6. Zahvaljujući vašoj hrabrosti i velikoj žrtvi, Beograd danas živi kao slobodan grad u našoj, samostalnoj i nezavisnoj Srbiji

  7. Kad čovek pogleda navalu ovih botova i kada bi mogao da vidi na jednom velikom video zidu, kao sada na trkama zbog korone, sve te likove i još kada bi znao pozadinu životne priče svakog od njih…bio bi to plač majke božje. Skupljeni s koca i konopca…od zla oca i još grđe matere…svi zajedno na prisilno na istom poslu…botovanja za šizofrenika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.