Vučić: Ponosan na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ali Srbija uopste nije ponosna na tebe. Sta vise, sramota je sto ima takvog vodju.

    1. Ta lista znaci da mi uopste nemamo domacu proizvodnju! Pogledaj AV gde se na to listi nalaze vodece ekonomije Sveta!
      A ti to jako dobro znas, ali izvrces cinjenice da mi ne gledamo sta ti ustvari radis-pljackas drzavne obveznike na 1001 nacin!! O tome se radi, a najsmesnije od svega je to, sto ti po Ustavu RS ne bi smeo da budes na tom mestu! Da Bog imao pa nemao!!

  2. Najveći lupator pod zaštitom vojske,policije i crkve!-Srbiji spasa nema!

  3. Vođa je ponosan na Srbiju i to je uredu, a na njega su više nego ponosni penzioneri. Naučio ih da gladuju i žeđuju, da idu kao adamisti, goli i bosi, a penzije samo što nisu povećane. To povećanje ih čeka već dve godine, zlo da bude veće, on još im baca prašinu u oči obećanjem pomoći od 5000 rsd. Penzije realno su opale (mada za njegovu vladavinu su porasle za 7,53%, ne računajući njenu otimačinu), a troškovi života su otišli za više od 25%. Tražili ste, gledajte!

    1. Penzioner sam,i svi moji prijTelji su pezosi,i veruj teniko nije za AV i molim vas da nas ne trpate sve u isti kos.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.