Vučić: Ponovo ću pokušati da dovedem Folksvagen, možemo da ponudimo veće subvencije

Ostavite komentar


  1. Ako ne dovedemo “ Volkswagen “ sa subvencijama ( inace zabranjenih u EU ) nacrtacemo ga kao vasu Vranjansku fasadu kuce pored pozorista
    Boze …boze …svaki bozji dan neka nova glupo….

    1. I pored moje opomene niste brisali komentar u kome se priziva streljanje bračnog para Vučić! To je najmanje što možete učiniti jer upravo juče je uhapšena osoba koja je pretila Igoru Juriću preko fejsbuka. Onomadne je uhapšen čovek koji je pretio Vučiću, sve misleći da ga nik štiti. Kada bi se hapsili urednici novina koji objavljuju takve komentare moderatori bi savesno radili svoj posao a ne da ne objavljuju komentare koje se ne poklapaju sa njihovom uređivačkom politikom.

  2. Dajte mom ocu subvenciju za rad u Hzt industriji, 20 godina se muči sa nelojalnom konkurencijom, crnim i sivim tržištem i na kraju će zatvoriti firmu jer su preče investicije koje sutra mogu da dignu sidro. . .

  3. A da ti i tvoja družins ponudite te “ veće subvencije” iz svog džepa koji je i ovako presubok?

  4. Ma da,obećaj Nemcima da će marva da radi za dž.Tako bi ti čučnulo u biografiji da si ih doveo,drugo te i ne interesuje.Ccc

    1. Pravi komentar. Njemu je to radi hvalisanja,a to što je to ekonomski neisplativo,na štetu i države i pntencionalnih radnika,koga briga.

    1. Pa to i vrabci znaju da se fabrike ne otvaraju u zemljama koje ratuju, sto stalno sebi nesto pripisujes, i nisi ti nizasta zasluzan nego dolaze zbog silnih subvencija koje su toboze poslovna tajna kao i izvoz oruzja tate Stefanovica, samo znam da to sve mi placamo, e to su tvoje zasluge

  5. Izgubicemo pijateljstvo sa Turskom , jos je to neiz vesno I nije folksvagen jos odustao od Turske, mi smo veoma malo trziste. A Erdogan je pozvao sve gradjane da kupuju samo we vozila I to je Jace od nasih subvencija.

  6. Pa nisu sport samo beogradski blizanci. Ima dece, jos uvek, koja bi da treniraju i u ostatku Srbije

    1. Em damo subvencije, em radimo za dž. Subvencije=novac uzet od naroda kroz poreze ovakve onakve, gorivo….Lopovska rabota

    2. Svako pojavljivanje a pogotovo.svaka izjava, nedvosmisleno potvrdjuje da je ovaj covek-cudoviste u totalnom mentalnom rastrojstvu? Ali on vrlo dobro zna da njegove gluposti I nebuloze, izazivaju ekstazu kod budala, pa je iz dan u dan uporniji u svojoj opakoj nameri da dovodi zabludjene budale na vrhunac i sedmo nebo, sto njemu kao psiho-slucaju pricinjava veliko (ali lazno) zadovoljstvo?!….

  7. Ma plaćaće subvencije za 100 radnika za jednog radnika. To mu je specijalitet. Fijatu inače plaća svakog radnika iz budžeta.
    Fakat je da inače Nemcima dajemo 100 radnika za jedno radno mesto koje otvore. Možda se i sažale?

  8. Naslov o Folksvagenu, dvije recenice u vezi toga, a onda tekst o tome gdje je Vucic bio, sta je radio , sta komentarisao. Da niste i vi malo negeli na njegovu stranu?!

    1. Svakako! Zaposli te tvoja partija u VW (jer niko drugi i ne može da dobije posao) a ti sav srećan. Na kraju meseca dobiješ platu od 200€ a ti presrećan. Uživaj!

  9. Posle Kosovskog cirkusa ,sledi novi cirkus ovoga puta putujuci cirkus, idu izbori u Srbiji…

  10. Finansiranje klubova iz budžeta je krajnje neumesno pošto taj novac ide u privatne džepove a pored toga je i nepravedno, pošto su ostali klubovi potcenjeni i nisu u ravnopravnom položaju sa Zvezdom i Partizanom.Tako nešto nema opravdanja i ne bi smelo da se zloupotrebljava novac svih poreskih obveznika tj. građana ove zemlje.Drugim rečima, to je prodavanje magle građanima i pravdanje za nešto protivzakonito.

  11. E, lave… A da im dodaš na te veće subvencije i koji izvor vode, rudnik ili fabriku koja je osiromšena namerno, možda se i upecaju. Možeš da ubaciš i par gajbi u Beogradu na vodi, neki od 24 stana Malog, Vulinov tetkin stan ili firmu Nešinog ćaleta.

  12. Bugojno daje najveće subvencije u novijoj istoriji BiH samo da im neko dovede nazad celu genijalnu porodicu.

  13. Lepo rece on nekada davno bice ovo jedna rupa u evropskom telohu. Postali smo Kina ….

  14. Kiji će nam đavo bilo koja kompanija uz ogromne subvencije. Nema ko ni da radi , većina radnika je pobegla u zapadne, arapske zemlje i Rusiju i Kinu. Uz to , ti tzv šrafciger poslovi su ponižavajući , zaglupljujući i toliko isperu mozak da čovek u trenucima odmora može samo da gleda rijaliti. Nikakve koristi nenaju građani od toga, samo drzavna statistika za hvalisanje po medijima. Domaće male firme sa dobrim izboznim ptoizvodima su budućnost Srbije. Ove linde, kako ih nazva jedna baba, su nsjobičniji smećarnici itd.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.