Vučić: Popović nije imao zlu nameru, nije njegovo da procenjuje o evropskim integracijama

Ostavite komentar


  1. Šta Predsednik misli o teoriji evolucije, fk kopenhagen i zašto Svazi još uvek nisu povukli priznanje ?

  2. Brižnog li čoveka, baš o svemu misli : o kiši, fudbalu , (čuj , fudbalu!), poljoprivredi… i ne samo da misli, nego se i sekira. Eto, brine se kako će Tončev preživeti eliminaciju Radničkog ? Baš neki osećajan čovek, „duševan “ – što bi rekao jedan od njegovih omiljenih režisera.
    A opet pun razumevanja, ne baš za sve , ali za neke koji imaju moćne zaštitnike, baš ima srca i opravdanja.
    Ma „panja“ od čoveka . Srce mamino,tatino i batino !

    1. Eto o svemu brine a zaboravio autoput u Grdelici,( sa kojega i avioni mogu da polecu) da spomene kako se pojavise pukotine na 3 sm debelom asfaltu.

    2. … Zaboravio si da kažeš da AV takodje mnogo brine o padu nataliteta – beloj kugi u srpskom narodu, da su prošle god formirali demografski Savet za finansijski podsticaj protiv bele kuge(predsednik Saveta AV): … za treće dete 12,000,oo din svakog meseca na deset kod, za četvrto dete 18.000,oo din…!? ¸Takva populaciona politika će najviše podsticati enormni nataliet kod Albanaca, Roma… sa nadprosečnim natalitetom, a kod Srba vlada bela kuga? Zašto nije objavlje tender-konkurs za najbolje rešenjeprotiv bele kuge? Ja sam predlagao Sistemsko demografsko rešenje za celu Srbiju: limitiran iznos Dečjeg dodatka za prvo-drugo dete od 5,000,oo-10.000,oo din PO BRAČNOM PARU, bez obzira na nacionalnu pripadnost. Ko hoće enormni natalitet, kao na KiM, Jugu Srbije, Raškoj… nema ništa preko limita. A SRBI, Srpski narod, preko SPC, Dijaspore i dobrovoljnih priloga gradjana – formiraju SRPSKI FOND protiv bele kuge – da se svakom srpskom bračnom paru dodeli dodatni finansijski podsticaj za svako novorodjeno dete? Manjine ako hoće veliki natalitet – neka sami formiraju svoje fondove. ZAŠTO OVAKAV PREDLOG REŠENJA nije mogao da se čuje, cenzuriše se! Za 50-80 god romska manjina će biti većina u Vojvodini?

  3. Sada je mirotvorac. Popodene može biti blažen; a večeras tako zabrinut i samokritičan, a sutra sasvim izvesno – veliki državnik i mudrac.

  4. On ima bolje idnose sa Putinom od tebe Vucicu i zato nesmes da ga smenis.

  5. Eto, sad se vidi da ni umrlice ne pomazu. Tu treba neki jaci, brzi, bolji, kolektiv- vudu.

  6. Иза већине, а можда и иза свих, наших министара стоји по нека страна земља. Иза Поповића, он то и не крије, Русија. Е, сад да видимо дал АВ сме да смени неког кога подржава Путинова „машинерија“?

  7. Ja pre neki dan prokomentarisao ovde da se zna ko se pita za sve ministre u vladi, ko ih je stavio i ko će ih skidati i da predsednici vlade odgovara da se ne meša u svoj posao. I cetiri puta mi je brisan komentar.
    Uzgred, u članku ispod ovog ministar Popović je jasno stavio do znanja koliko mu je stalo do komentara predsednice vlade.

  8. Само још једна ујдурма владајуће мафије.

  9. Problem je sto je doticni Popovic izjavio deo istine u vezi sa Evropskim integracijama ..Republika Srbija je udaljena od EU mereno svetlosnim godinama i svakim danom je sve dalje. Gledajuci Pink i citajuci jeftine tabloide vecina gradjana nije svesna te gorke istineJedino interesovanje EU za Srbiju je malo trziste sa malom kupovnom moci i naravno jeftina polukvalifikovana radna snaga. Naravno plus nekolicina mladih i pametnih studenata koji ce vrlo brzo pronaci bolju buducnost u Eu.

    1. Popovic je sasavim OK !
      Sve sto je rekao o EU je
      tacno ali to ni premijer ni percednik ne smeju da kazu ! E, to je problem!

      1. Svi oni dobijaju procente od datih poslova u ugovora.Cela „sekiracija“ se zasniva samo na procentima od predvidjenih poslova.

  10. PREDSEDNICE NISMO DOBILI ZA DZABE, NEGO NA POKLON ILI BESPLATNO!
    ZASTO TURCIZAM U SRED SRBIJE???? ILI DA SVI POCNEMO GOVORITI TURCIZME KAO DASRPSKI NISMO UCILI?

    1. Sta fali turcizmima? Mi ih u srpskom jeziku imamo mnogo i koristimo i bolje pristaju od gomile engleskih reci koje trpamo na posrbljen nacin, a nasem jeziku ne prilice nikako za razliku od turcizama.(a veliki sam ljubitelj engleskog jezika i koristim ga cesto, a protivnik njihovih reci u srpskom)

  11. Namera nije losa ali posledice postoje. Svako mora raditi svoj posao.

  12. Veoma lep odgovor na pitanje oko Nenada Popović od strane Aleksandra Vucic koji je rekao da Ministri u vladi bi trebali da vode računa da svojim izjavama ne otežavaju poziciju Srbije. Da kao vodje stranke imaju pravo na svoje misljenje, dok kada je drzava u pitanju moraju da se konsultuju.

  13. Gos Vučić treba da priča jedino o svom poštenju,a ne o drugim poštenjima.Jer,može da prodje jedan mesec,a da nema nekog novog povećanja poreza,doprinosa,akciza i novog pljačkanja naroda.Nije On došao da pomogne,jer to nezna,nego da zaustavi pljačku naroda.On se mora zaustaviti.Hiljade primera o radu i pljačkanju naroda se mogu navesti.On formira preduzeća za pljačku naroda.Napr.Fond za vode, odvodnjavanje i navodnjvanjavenje ,a to radila Poreska uprava ,koliki ti koštaju godišnje milijaradi za plate i poslovanje i gde idu pare i šta narod ima od toga.Ovo je i kretenu jasno da je cirkus đta se radi i stalno o poštenju.Narod ovo više jednostavno ne može da trpi.Koliko je samo poreza i postojećih povećano i novih uvedeno i koliko dažbina i koliko akciza povećano i novih uvedeno i koliko novih zaduženja za državu i koliko zla i nepravde i sve trpimo i samo dokle.I sada se za slobodu govora još plašimo

  14. Koliko će da nas košta ovolika gvožđurija, koja je ‘besplatna’ ???

  15. Predsedniče, kuda plovi ovaj brod? Smatrao bih vas ljubaznim ako nam saopštite naš cilj, kurs..šta god.

  16. – Nije ni tvoje „da procenjujes o evropskim integracijama“ !!
    – To treba da urade gradjani na referendumu sa 2 pitanja: pristupanje EU da/ne i pristupanje NATO da/ne.
    – Zato skupi hrabrost pa raspisi referendum po tim pitanjima. Da vise ne obmanjujete javnost raznim „novim uslovima“, „poglavljima“ i sl. Tvoja vlada vec 7 godina vodi ne-mnogo-smislenu spoljnu politiku. Pre podne ste za Rusiju i Kinu (BRIKS) a posle podne za „evroatlanske integracije“.

  17. Genijalac sve zna pa bio red da nam kaže :
    -Gde se krije eks direktor Koridora i ko je vozio auto što ubi onu ženu na rampi?
    – Ima li konačno Slina diplomu , ili nema?
    Uahpsiše čoveka koji mu je „pretio “ objavljivanjem „smrtovnice“.
    Stim u vezi:
    -Ko je crtaao metu i pretio O.Ivanoviću i zašto taj nije uhapšen?
    I na kraju: Ko ubi O.Ivanovića?…

  18. Dalije moguce’ da i jedan ministar u vladi nesme da iznese svoje misljenje odnosno istinu…

  19. Eto,“nas vrli “ vodja sve zna u sve se razume kladim se da ga pitate da li zna da upravlja sa najnovijim „Suhojem-57 PAK-Fa reci ce da zna.

  20. Obavesti ovog tvog ministra koji obozava Rusiju da je 2017g. opet bila havarija u nuklearnoj elektrani u njegovoj voljenoj Rusiji.

  21. Ovakva ljigavština se već dešavala. Da se čoveku prevrne stomak. Pošto još malo idu izbori mandat je prošao, lepo smo se podgojili, ovaj Popović koji je dao podršku ovom diktatorskom režimu sada rešava da iskoristi priliku za dobijanje političkih poena, jer eto, ko veli daj malo sad da pljujem i eu i da se zakačim sa šefovima jer eto, sad će izbori, ne zna se ko će pobediti, moguće su neke nove koalicije pa ako treba sve ćemo nanovo pogađati, sve ima cenu. Ali tek kad zamakne mandat, a providno je da to radi tek za novu godinu. Srbija je prepuna taloga, i to plutajućeg!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.