Vučić poručio Srbima sa KiM da neće dozvoliti njihovo proterivanje: Kod mene nema kreni i stani, nisam ja ni Milošević, ni Tadić, ni Koštunica

Ostavite komentar


  1. …osim sa onim oslikanim vozom. Puni magacini, prazni magacini. Smešan virus, biće puna groblja. Zna ko su kompletni idioti, ali ipak ne zna. Pijem samo čaj od kamilice i zero kolu, sli se satirem od vina… i tako u beskraj.

  2. Nisi, gori si. Kad čitam ove tvoje izjave, sjetim se Hitlera 39-e kad je branio Njemca od Poljskog napada

  3. U pravu je AV nije on ni Milosevic ni Tadic ni Kostunica jer niko od njih nikad za nijad be bi izdali i predali KiM kao sto je uradio, znate ko?

  4. Kod tebe ima samo obecanja i manipulacija napacenog naroda i u SRB i na KiM

  5. Nikada ni jedan predsednik ne preti,i ne ponaša se tako.Ćuti,radi i kada zatreba reaguje.

  6. Vece kukavice od tebe nema. Samo si jak na jeziku. Videsmo u Potocarima tvoj uplaseni izraz lica. Mala Hrabrica je tvoje srednje ime. I ne pali taj narod dole, 12 godina ih vuces za nos a sve si prepisao Pristini.

  7. Ovako si branio i Knin i Glinu itd, itd… Psi laju, karavane prolaze a na Kosovu srbima nema nikakvih promena dok srbi u Srbiji zive sve gore i skuplje – zahvaljujuci tebi, mesijo.

  8. Au brate kontam da jedva cekaju nas da napravimo neki kurslus na Kosovu ponovo pa da nas isamaraju ponovo za 2 meseca da nam se glava vrti iducih 30 godina.

  9. Niko neće da vas bije, drugi deo. Najtužnije je da se izgleda retko ko seća kako se završio prvi deo.

  10. Videli smo rezultate. Iz dana u dan ih gledamo i zivimo ih. Ali ako su Srbi dole saglasni i mi smo ovde! Samo da nam se ne zale jednog dana kada odes,reci cemo : pogresna adresa za zalbe!

  11. Vucko lazes koliko si tezak jer srbe na kosovo niko ih ne dira nego ti i tvoja politika ne da im mira stvarno nisi ni kao milosevic ni dacic ni kostunica jer si gori od njih

  12. Bogu hvala predsednice pa niste kao oni. U Srbiji se nikada ovako nije zivelo. Narod Vam veruje

  13. Prava radikalska zamena teza. Ko proteruje Srbe sa Kosova? Jedino i isključivo Vučićeva „politika“ prema Kosovu i pritisak te „politike“ na srpski živalj na Kosovu.
    A ako kod njega „nema kreni-stani“ neka krene.

  14. Sve sto on radi nama, rade njemu ovi iznad iz inostranstva. Sta smo mi dopustili. Covece imas li i malo dostojanstva? Sem njega, na tu igru niko ne bi pristao vec kao pravi drzavnik gledao i u najgorem sta je najbolje za svoj narod. Ovako, sve pristaje i nudi jos vise samo da je na vlasti.

  15. Pokojni Ivanović je rekao , otprilike, :“ Srbima ne prijeti opasnost od Albanaca, već od Srpske liste i Beigrada“.
    Posle tolikih godina sad kao „.. neće dozvoliti proterivanje..“.
    Sve, sam baš sve, samo lična promocija. Stvaranje i izazivanje tenzija zarad opstajanja na vlasti.

  16. Ljudi, pa da li cujete sta je sve u stanju “ovaj” da kaze???? Ni srama, ni obraza, ni stida. Da Bog sacuva.

  17. Miloševic,Tadić i Koštunica su išli na Kosovo,a Ti „dobaciš“ samo do Raske.

  18. I šta kažete Srbi sa Kosova?Ponovo vas je ubedio.Bravo.Nepitate se što vas je povukao iz institucija.Da nije možda da obezbedi Albancima da lakše preuzmu celo Kosovo?

  19. Svi znamo kako naporno i dugoročno radi na priznanju Kosova. Nepotrebno je da se hvali. Znamo da je rekao za sebe da je bio najbolji student Pravnog fakulteta, itd… Njegove pameti nema nigde na svetu… Pa i sporazum, na kojem je radio sa partnerima iz Francuske i Nemačke, je vrhunac tih aktivnosti

  20. Nisam glasao za Vucica,ali on je i moj predsednik.Moj ga je narod izabrao.Kakav je,takav je,bolji je od svih na Balkanu.A i vi.Pustate samo komentare iz Pristine,Zagreba i Sarajeva.Pustite i neki nas,srpski.

  21. Facta, Facta, non Verba…Činjenice, Činjenice, ne prazna obećanja.
    Opet napada Miloševića, tadića, Koštunicu.
    Zašto nije rekao ko je prihvatio Ohridskiu kapitulaciju, kao nemačko-francuski predlog. Opet, koja Ironija, sad nije kumanovski, nego Ohridski sporazum! Pametnom dosta.

  22. Podseća na govor u Glini ’95.
    Slično je bilo u Glini marta 95. 5 meseci pre oluje… Ništa, samo kažem.

  23. @Malena….on jedino može da dobaci do parcijalnog DNK, koji je greška prirode.

  24. Naravno da nisi. Ti se nemozes meriti ni sa čim i ni sa kim. Za tebe ne postoji etalon. Ti si etalon za nešto što će tek dobiti ime.

  25. Ljudi, nemojte tako, 17 meleona evra je pripremio za srbe na Kosovo, gde ce taj novac da zavrsi to samo on zna…….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.