Vučić poručio Srbima sa KiM da neće dozvoliti njihovo proterivanje: Kod mene nema kreni i stani, nisam ja ni Milošević, ni Tadić, ni Koštunica 1Foto: Printscreen Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na današnjem sastanku Srbima sa KiM da neće dozvoliti njihovo proterivanje.

On je rekao da zna koliko su bili ljuti na njega kada ih je pozvao da krajem prošle godine sklone barikade sa puteva na severu.

– Znam i šta sam obećao na poslednjem susretu u Raškoj. Ali znam i da danas posle nekoliko meseci, koliko god da me psujete, znate da je to bila odgovorna odluka. Mi moramo da čekamo, gradimo Srbiju, a ako oni budu uradili ono o čemu smo govorili prošli put  i ako im bude jasna i očigledna namera proterivanja našeg življa, verujte mi na reč biće tako, mi to nećemo dozvoliti i to se neće dogoditi – kazao je Vučić a usledio je aplauz.

Kako je dodao, to im govori sa punom odgovornošću jer ne hita i ne žuri u sukobe zbog aplauza, naprotiv.

– Napadnu li naš narod ko dmen neće biti kreni i stani i sklni se i povuci se. To treba ad znaju svi. Ja im nisma ni Milošević, ni Tadić ni Koštunica. To treba da znaju svi – naveo je on uz aplauz.

Do tada, kako je rekao, moli ih da budu strpljivi i da čuvamo mir jer je mir naš interes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari