Vučić povodom Vidojkovićevih reči: Političari dužni da trpe kritiku ili težu reč, ali ne i takve psovke

Ostavite komentar


  1. Dobro ajde sad posteno reci do kad ces vise da nas farbas i lazes. Nismo ni mi sisali vesla pa da se ne secamo da si u prolece 2019 svakog od lidera opozicije pocevsi od Obradovica i Djilasa pa do Jeremica potpuno neargumentovano poceo oznacavati da je fasista. Ne vidim da je to za nekoga manja uvreda nego kada te neko socno po srpski opsuje. Prvo se ti izvini za sve uvrede na racun opozicije koji si u meduvremenu izgovorio pa onda tek da razmotrimo i tvoj slucaj.

  2. Vidojkovic je samo kazao ono sto vecina gradjana Srbije misli a nema hrabrosti da javno izrekne.

  3. Pa gde vam je hrabrost? Kada sam ja to hteo da kažem za Miloševića, slobodno sam pričao. Sada bi da smenite vlast, a izgleda da niko nema hrabrosti…

  4. „Kad je Srbija poakzala da neće dozvoli (da je ponižavaju)“,
    kazao je Vučić.
    Nema šta da ne „dozvoli“ Najveće poniženje Srbija dozvoljava od kad si ti i tvoji „napredni“ na vlasti. Većeg poniženja nema.

  5. Sta cemo sa kaznjavanjem kolektivne psovke: „Vucicu pederu“ ili ako jednom te istom socnom psovkom nas pedeset kolektivno opsujemo velikoumnog, kulturnog i lepo vaspitanog nam predsednika, koji za cestitog coveka kaze da je lopov, domaci izdajnik, strani placenik, fasista!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.