Vučić premijeru Australije: Čemu iživljavanje nad Novakom (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Djokovic je podneo falsifikovani test PCR. I dao lazne podatke o prethodnim putovanjima

  2. Predsedniče,
    Ponovo ste pokazalo da samo posedujete diplomu pravnika, ali ne i elementarno znanje iz te oblasti. Izgleda da vam je diplomi, zbog nekorišćenja, istekao rok upotrebe. Da išta znate o upravnom postupku i upravnom sporu ne bi postavljali pitanje kako takve odluke donose izvršni organi, a ne sud. Izvršni organi donose odluke u upravnom postupku, a sud postupa po tužbama protiv takvih rešenja. Tako je i u Srbiji. Sva ova vaša nakaradna obraćanja i kvazizaštita su deo beskrupulozne predizborne kampanje. Za Đokovića bi najbolje bilo da ga više ne branite.

  3. Posto su mere protiv korone u Australiji tako dobre, imaju danas, samo u jednom danu 130.000 novih infekcija. Sigurno je Nole za to kriv.

  4. Molim ne uopstavajte i ne koristite Djokovicev sebican pokusaj da nametne Australiji svoj princip. Ja kao srpkinja i Hrvatica zivim vrlo lepo u Australiji vec 30 godina i postujem sva pravila ove zemlje. Nije Djokovij bozji izaslanik da ima falsifikovano medicinsko izuzece.

  5. Podrška Djokovic je uredu al sta ce Presednik Vucic preduzeti protiv Australije to je bitno.Moramo da se borimo za pravdu Ziveo NOLE

  6. Pošalji tvoju udarnu dvojku,Vulin Stefanović u gumenom čamcu da se osvete Australiji!

  7. Ovo je zvanično obraćanje premijeru Australije ?
    Mišljenja sam da je ovo pozorište za nas ovde ,glumac nastavlja sa svojim predstavama
    Mišljenja sam da Novak treba da se povuče i izvini i da otvori novo poglavnje u radu koje bi se ticalo emigracione politike ,recimo i u Australiji ,gde je bio očevidac lošeg sistema , gde mladi ljudi najbolje godine provode u “hotelu”
    Mislim da bi to bilo dobro iskupljenje za grešku koju je napravio ,a on je veoma značajna ličnost ne samo u sportu

  8. Mi smo zvanicno uputili USMENI PROTEST, pa tako shvatam i ovo „obracanje“ kao OBRACANJE GLASACIMA U SRBIJI da se on jadan bori za svakog srbina, ali ga ometa opozicija

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 10

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.