Vučić priča „bajke“ o Krušiku

Predstavnici zaposlenih u Krušiku tvrde da je predsednik Aleksandar Vučić preksinoć, na RTS-u, „pričao bajke“ o toj valjevskoj fabrici

Ostavite komentar


  1. Svi ti zaposleni SNS udarnici, iz okolnih, a i onih dlajih opstina, primaju naknadu za put prema ceni autobuske karte.? Kako li stizu na posao? Koliko ima Petkovicevih ljubimaca i ljubimica u predstavnistvu u BGD, a dugovi su daleko veci, jer veliki broj dobavljaca uopste ne fakturise robu, jer mora u tom slucaju da plati PDV, ali cuveni SNS strucnjak magacioner iz JATA i spasilac Krusika sada ,,spasava“ Zastavu. Isti metod moji Dobavljaci /kojima se koliko toliko uredno placa/ moji SNS kupci po povlascenim cenama. Para nema, ali za kamere mora da ima???? Uostalom, osim Petkovica i Jelicica, sadanje rukovodstvo je i sa njim bilo rukovodstvo Krusika, tako da su oni aminovali i znali sve sto se radi u Krusiku.

  2. Ništa se ne sekirajte drugovi radnici, samo izdržite još malo. Uskoro će firma GIM da vas kupi, pa će vam g Branko Stefanović biti v.d. sposoban je to kadar. Onda će vam biti mnogo bolje. Misli predsednik na vas, nije vas zaboravio i ostavio na cedilu, samo se strpite još malo i bićete spašeni tako mu institucija ove pravne države. Verujte u sistem.

  3. Nikada vam se neće ni obratiti ta SNS banda. To je njihov način rada. Ne odgovaraju ni na jedan mail, pismo, molbu… nista! A u medjuvremenu rade svojski na tome da preduzeća propadaju!

    1. Ama ljudi dosta vise , ne napadajte Vucica on je najbolji u svemu, najbolje igra sah , najbolje se uci na nama, najbolje laze, najvise cita, najmanje spava, pa lepo vam je rekao JA NEZNAM VISE GDE UDARAM, OD TOLIKIH OBAVEZA I SASTANAKA, VISE NEMAM POJMA KOLIKO IMAM DNEVNO SASTANAKA I KAZITE STA VISE HOCETE OD MENE , NA SVAKO PITANJE JEDINO JA ODGOVOARAM, A VI STUDENTI U SKUPSTINU POSTANITE POSLANICI PA PITAJTE STA GOD HOCETE

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Njujorka razgovarao telefonom s iračkim kolegom 10

Đurić iz Njujorka razgovarao telefonom s iračkim kolegom

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić danas je u telefonskom razgovoru iz Njujorka sa ministrom spoljnih poslova Iraka Fuadom Huseinom istakao posvećenost Srbije daljem unapređenju bilateralnih odnosa zasnovanih na prijateljstvu i međusobnom razumevanju. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.