Vučić: Prihvaćen predlog Igora Jurića, doživotni zatvor za najteža krivična dela

Ostavite komentar


  1. A zašto čoveče imaš potrebu da komentariše sve u državi.
    Ti si predsednik , tvoja uloga je protokolarna.Poštuj Ustav Srbije
    I zašto svi od botova do ministara imaju potrebu da ti se uvlače u analnu šupljinu?
    Poštujte Ustav jer time poštujete srpski narod

  2. Bravo Igore. Da je razuma u politicarima to bi davno bilo uradjeno. Zelim da verujem da nikoga nisu imali nameru da stite.

  3. Dozivotni zatvor naravno, pa da vidimo da li ce im opet padati na pamet da cine takva zlodela, samo hrabro Srbijo protiv nasilnika i kriminalaca, iskorenicemo ih!

  4. Ulazi u komfor i poboljsanje uslova boravka u zatvorima… to bi bila mudra politika koja bi cak kratkorocno pokazala koristi pa i na nivou licne koristi

  5. ok je sve to, samo…
    kasnite debelo sa tim… kada su drugi predalgali takav zakon, bili ste gluvi na njihove predloge.. sada kada vucic predlaze, odmah se oko toga dize buka i pisu hvalospevi.. botovi u ludilu, ne znaju na koji portal prvo da odu da „dizu spomeniku“ velikom vodji… retko ko pomije krsenja ustava (po ko zna koji put) ali to vladi i podrepasima apsolutno nije bitno… vazniji je vucic i od drzave srbije i vlade i skupstine i ustava…
    i to bas u ovom trenutnu?!?… pa jel iko lud da poveruje u dobronamernost ovog predloga u ovom momentu, a da to ne poveze sa marketingom i ulaskom u predizbornu kampanju?!?!? pa on nas stvarno smatra ovcama…. mislim da ni lukasenko tako jadno ne gleda na svoje sugradjane…

  6. Ovo je hiljadita psihodrama (vrsta terapije u psihijatriji), čoveka koji nikako da se izleči. Pod njegovom vlašću, posle 7 godina, eskalirao kriminal, a on se šatro bori, izgibe. U svakoj normalnoj zemlji bi po sili događaja bio bespogovorno udaljen sa funkcije. I sad, ako takav čovek neće lepo i mirno da ode u ustanovu gde će doktor da ga sluša, on zamara milionski auditorijum. Ali, kontrolisana primena sile tu je ne samo dopuštena, već i neophodna. To je oblačenje psihijatrijske košulje i prevoz sanitetom.

  7. „Имамо аферу Индекс, и ускоро ће то све да застари. И онда ћете да кажете крив онај Вучић. А Вучић појма нема шта раде с тим, … 10, 11, година колико 12 година то траје па скидај, па процесне сметење овде, па процесне сметње … али не за све такве случајеве пресуда у року од године дана …“ – изјави Вучић. Е па господине дипломирани правниче, прерачунао си се, неће то све ускоро да застари. Очигледо је твоја жеља да ускоро застари. Али, тек за 19 година, јер кривично дело примање мита застарева за 30 година. И као ти ништа не знаш шта судија Бојковић ради, онд. не ради, а знаш за процесне сметње. Знаш ти добро да 11-годишње опструисање у суђењу, пола времена траје за време твоје владавине. …

  8. Da li se to za povećavanje kazni zalaže isti onaj koji je urednike medija molio da ne budu strogi prema mitrovićevom (pink) malom koji je automobilom ubio devojku na pešaćčkom prelazu? Te oštre kazne biće primenjivane i prema vučiću i članovima njegovog režima za sve mahinacije i kriminal – od „Beograda na vodi“, preko Savamale, prodaje ER Srbije, koncesije za aerodrom „Nikola Tesla“, ilegalnu zgradu na vrhu kopaonika, ilegalne vile na Savskom nasipu…i još mnoge druge stvari.

  9. Добро, а казна за кршење Устава од стране председника државе и председника Владе и председника Скупштине?
    А казна за рушење у Савамали? А казна за подизање дивљег објекта на КОпаонику? А казна за силеџијство на изборима у Лучанима? А казна за лудачко понашање на челу државе?

  10. Ја сам за легализацију канабиса. Ено продавница свуда по Европи, у сваком граду. Чајеви, бомбоне, разни други производи с канабисом. А Србија би могла и да га производи, и да га извози, и да направи сличне производе и зарађује добро на њима. Све легално, безопасно, контролисано, добро организовано.
    Али, коме то не одговара због зараде од илегалног шверца и продаје?

  11. Naravno da će građani živeti bolje.i da će Srbija biti jaka i stabilna država.

  12. Ovome su se obradovali svi, a posebno mi, roditelji. Nadam se da ce zaustaviti bolesne umove.

  13. Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otisao u policiju. Mogli su pre 15ak godina kao i danas umesto poostravanja kazni da uvedu kumulativne ,ali dzaba pricati…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.