Vučić iz Pekinga: Video sam Putina, puca od samopouzdanja

Ostavite komentar


  1. Promašaj, promašaj, promašaj … ovako će pisati u Vučićevoj političkoj biografiji.

  2. Puca on, puca, to svi znamo … samo ti ne shvataš kada i šta treba da kažeš.
    Nisi ti dorastao mestu za mesto na kome se nalaziš.

  3. Otkačio ga Volodja samo tako !! Eksperiment sa kučetom u vodi je uspeo !!! Tek sad je shvatio da je GOTOV !!!!

  4. Ma ne treba se nervirati g. predsednice sto niste na spisku, racunam da ce vam Dodik nakon duzeg razgovora sa predsednikom Rusije dati i vise informacija o tome sta se iza brda valja.

  5. Pa nisi Moro ići u Peking mogo si i na TV da ga vidiš al kolektivna ekskurzija je nešto . A gde ti je premijer,fali u ekipi

  6. Batali ti Vladimira Vladimirovica nego nam reci sta si SMULJAO sa kinezima ( a po nasim ledjima ) i kako “ dise “ tvoj privatni racun a kako je ona , ocigledno dobro napunjena torba , koju nisi ispustao iz ruku ( na izlasku iz aviona pa i a vreme decijeg doceka ) ?

  7. Pinki je vidio Tita .
    Je li moguće da predsjednik Srbije obavještava svoj narod da je vidio Putina. To će izgleda biti najveće dostignuće ove posjete Kini.
    S r a m n o !

  8. Da li ova smešna izjava Malog Aleka znači da mu „Si“ više“ nije brat? Pa videla sam i ja, doduše kao dete, Ivu Andrića, ali nisam postala nobelovac. A isti Ivo Andrić zapisao u „Znakovima pored puta“ da mu je neki starac rekao da da mu je deda pričao da je sreo čoveka koji je video nekoga koji je video Turčina. Toliko o Alekovim“ bilaterarnim“ ili literarnim susretima.

  9. Pa Faraonu, i ti si nečiji bot! Znaš da se uvučeš u guzu pravom čoveku. Stidi se!

  10. Који је ово пут да је Пинки видео Тита?…

  11. Je li mu Dačić nešto otpevao, onako u prolazu? Kaljinka, Miljacka ili A sad adio? Ništa od toga. A Putin je ponovio: Spasibo za družbu! Kakav blam!

  12. Rus je mlad, zdrav, prav, visok 2m, dugu kosu, razveden, botoksiran, pobedio u Ukrajini za dva dana, ceka Nobelovu nagradu za mir, uveo Svedsku i Finsku u NATO, rasterao strane kompanije, a vodju opozicije strpao u zatvor na 100 godina….
    Ima li ko bolji?

  13. Prolazi jedan mali, lice naduveno od botoksa, uplaseno gleda u sve uniformisane….

  14. Video sam Patuljka…Hahah… E moj fakultetlijo… Vas 90 % imate lazne diplome u ovoj Drzavi. Al 90% . Lazni ,gramzivi i baxusi.

  15. I koga briga sto Putin puca od….Aman predsednice, kontrolisite se…to kao uinat nekome.Kome?Nama sto smo prinudjeni da zivimo u ovoj nesretnoj zemlji.

  16. Ostavite ga tamo da nauci kineski malo bolje pa ga vratite. U stvari upakujte ga u nudle.

  17. a tvoj tata odmah nazdravio kada je cuo da ovaj puca od samopouzdanja. eno, svi u cilipcima slave – celo selo se u kolo uhvatilo.

  18. Mogao je da saceka i obrati se narodu iz Srbije.Nije iznenadio jer je navikao da se obraca precesto narodu da je dosadio .

  19. Putin puca od samopouzdanja jer nije imao obavezu da se sretne sa tobom, uostalom nisi značajan za Putina.

  20. AV molim te ostani u Kini i ne vraćaju se.
    Ti si tamo sretan, a mi ovde sretni bez tebe

  21. Kao i uvek Vučić prizeman, ozbiljan i odgovoran,sa svima se ophodi sa uvažavanjem i svakog ispoštuje na način na koji dolikuje , sa Putinom su nešto spekulisali da izbegava susret ali evo dokazao im je da to nije tačno.

  22. Sve je to braćo jedno veliko ništa…laž, mimikrija i kupovanje buduće slobode ako shvatate na šta mislim. Doći će dan kada će ovi što pucaju od samopouzdanja da pucaju od bežanja iz zemlje zbog zla koje su počinili sopstvenim građanima.

  23. U pravu je Dačić kada budemo bili u evropskoj uniji tada ćemo razmišljati drugačije za sada moramo za sebe da se borimo

  24. Kazu provbitne zajednice su razmenjivale poljoprivredne, stocne, riblje i druge proizvode posto nisu svi mogli da gaje sve i time su prosirivali svoja znanja, tako bar rekose neki naucnici. EU kaze kada udjete u EU sve sto ste imali potpisano sa Kinom predpostavljam i nekim drugim zemljama koje nisu na listi SAD i EU nece vaziti. Vrlo cudno i koliko je to opravdano imajuci u vidu da su i Rusija i Kina bili najveci partneri i SAD i EU, trgovina nije rat ili mozda jeste narocito za sadasnje generacije SAD i EU zemalja koje bi htele da pokore svet i onda uzivaju i blagodetima svih zemalja na svetu i deljenju tom svetu mrvica sa velikog svetkskog stola i stapom ako ste neposlusni. Nesto tu ne stima i ako se nastavi ovako do tamo neke 2030 pitanje je da li se treba uclaniti u umiruce tz. zapadne sile? Ziveli

  25. Bas je smijesno ovo komentarisanje, ja ne znam ko je Vucica birao za predsjednika ako nisu srbojanski biraci, nema smisla ovako pisati o njemu, to daje ruznu sliku o Srbiji

  26. Kako neće da puca od samopouzdanja kada su mu Ukrajinci uništili celu eskadrilu helikoptera i plus druga oružja i orudja na aerodromu u Lugansku.Tako je i Pinki bio ozaren kada je video Tita.

  27. Kako ste to zakljucili ako stevga samo videli.Koje samopouzdanje jad mu na hiljade Rusa pobeglo iz zemlje a on ubica Ukrajinskog naroda

  28. Au brate koliko ih je otišlo u Kinu. Putuje se i arče pare gradjana Srbije. Pa zar su morali svi da se uguraju? Jadni mi. E a najvažnije je da je Momirović potpisao sporazum o trgovinskom razvoju na svoj 40-ti rodjendan. Eto i tog glupka namestiše da kao uradi neku pametnu stva. E jadni li smo mi, običan narod u Srbiji.

  29. ŠTA ĆEŠ KAD TI PRVO PA ON IZGUBITE IZBORE.. NEMIZE NISTA VEČNO POGOTOVU NE U RUSIJU…

  30. GOTOVI SU OBOJICA… AV. NAROČITO… PRAVAC HAG A NAMA SANKCIJE A ZA PUTINA JE JOŠ U RAZMATRANJU USA I EZ.

  31. Dokle će ovaj čovek da nap prodaje maglu. On je video Putina. Izgleda da su mu se počele prividjati neke osobe.

  32. Puca od samopouzdanja neko ko je pobio stotine hiljda nedužnih žena i dece u Ukrajini, puca od samopouzdanja neko ko je pobio toliko vojske i čiji su vojnicima i izginuli. Puca od samopouzdanja izazivač rata i nesreće!
    Neka mi neko kaže da li je to za samopuzdanje ili ludost?

  33. Svaka ti cast Vucicu,treba ti dati Nobelovu nagradu,veliki je to uspeh,e zemljo Srbijo svega u tebi ima!

  34. Vi imate više sreće nego pameti zato što ste naišli na pametne I mudre ljude,kao što je Putin I Djiping.U Americi I EU-i prolazite kao bosi po trnju pa i pored toga ste,zato što ste pohlepni i skromnih mentalnih sposobnosti,prisiljeni da trpite njihova izivljavanja,neka vam sve to sluzi na čast koju i nemate.

  35. Председник Вучић изјавио је да се у Пекингу сусрео са председником Русије Владимиром Путином и да су разменили само пар речи. Журили обојица. Нешто слично се Вучићу десило у Њујорку пре пар године, када се срео у пролазу са тадашљим , можда и будућим, председником САД Доналдом Трампом. По свему судећи ΛV одговарају у журби кратки и свеобухватни разговори, да не губи време и речи.

  36. E ako je video Putina onda je dobro.Ja mislio nije ga ni video.Putin mnoogoo zauzet,inace bi seo i pricao sa svojim … poznanikom.Video i druge glavesine tamo.Blago nama!

  37. Zadovoljstvo ti je videti Putina i Sija izmedju obilazaka tvojih privatnih racuna u Kineskim bankama. Jos od provizije za Bor se nakupilo dobrih kamata. Provaljen si odavno Vucicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.